Dr. Handan Toprak Aday Adaylığını açıkladı

Dr. Handan Toprak Aday Adaylığını açıkladı
Dr. Handan Toprak, Avcılar Belediyesi Başkanlık Aday adaylığına resmi başvurusunu yaptı. Uzun yıllar CHP bünyesinde çeşitli görev ve sorumluluk alan Toprak; Avcılar İlçe Başkanlığına giderek aday adaylığı baş vurusunu yaptı.

DR. Handan Toprak, Avcılar Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı Başvurusunu yaptı.

CHP bünyesinde çeşitli görev ve sorumluluk alan emekçisi Topak;22-07 2013 tarihinde Avcılar İlçe Başkanlığına giderek aday adaylığı baş vurusunu olarak yaptı. Adaylılk başvuru dosyasını kabul eden ilçe sekreteri Nesrin Akkoyun işlemleri tamamlayıp imzalar  atıldıktan sonra Toprak'a adaylığının hayırlı olması dileklerinde bulundu.Başvuru esnasında Handan Toprak'ı Eşi Yusuf Benli ve Oğlu Can, bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar.

 Partim için canla başla çalışacağım

Adaylık başvurusunun ardından kısaca duygu ver düşüncelerini gazetemize anlatan Dr. Handan Toprak; “Sosyal Demokrat, halkçı katılımcı Belediyeciliği hayata geçirip,CHP’nin iktidarının gerçekleşmesin de hızlı bir ivme kazandırmak,kadın gücünü katmak için bu göreve talip oldum.Bu görevin gereğini sonuna kadar yerine getirip,Partim için her zaman her şekilde canla başla çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Toprak'ın öz geçmişi

Avcılar’da 20 yıldır sağlık hizmeti veren Handan Toprak,kamu ve özel sağlık kuruluşlarındaki hizmetleriyle beraber,İstanbul Tabip Odasında da aktif sorumluluklar almaktadır.kalite Yönetim Sistemleri konusunda danışman,koordinatör ve uzman denetçi olarak çeşitli görevler yapmaktadır.Siyasi yaşamında Cumhuriyet Halk Partisinde birçok ilçe yönetiminde görev almakla beraber,İstanbul İl Başkanılığı Kadın Kollarında görevini sürdürmektedir.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum