DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

DURMAK YOK HİZMETE DEVAM
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı 7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarına 3. Bölge Milletvekili Adayı Yıldız Seferinoğlu’nun katıldığı programlarla devam etti.

 İlçe Başkan Yardımcısı Ferhat Gezeren sorumluluğundaki programlarda Seferinoğlu’na AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet eşlik etti.

AK Partililer Milletvekili Adaylarını İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın Makamında ağırlayarak seçim çalışmaları ve güncel konular hakkında değerlendirmelerde bulundular. Ardından Pazartesi Pazarı Silivri Lisesi girişinde gerçekleşen AK Nokta Standı çalışmasına geçtiler. Halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşen stant çalışmasında vatandaşlarla sohbet ederek yeni üyelikler kabul ettiler. Buradan Pazar esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla da sohbet ettiler.


Silivri Engelliler Derneği Başkanı Pınar Davutoğlu’nun engelli gençler için düzenlediği temsili Asker Kınası Programına da iştirak ederek, daha sonra Silivri İlçe Seçim Müdürü Birgül Issı’yı makamında ziyaret ettiler.


Milletvekili Yıldız Seferinoğlu, İlçe Başkanı Dilek Demiral ve aralarında önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın da bulunduğu İş Adamı Silivri Rizeliler Derneği Kurucu Başkanı Şevket Kotil’in misafiri oldular. Misafirlerini Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Kotil Vakfı bahçesinde ağırlayan Şevket Kotil’e Rizeliler Dernek Başkanı Esma Zorer ve Yönetimi de eşlik etti.


Fatih Mahallesinde bir aileye misafir olan AK Partililer sonrasında İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın Başkanlık ettiği heyete AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın kurucularından Yetkin Çavdar’ın da eşlik etmesiyle gerçekleştirilen Karadenizliler Derneği ziyaretiyle programlar son buldu.


Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde halkın yoğun ilgisinden memnun olduklarını dile getiren İlçe Başkanı Dilek Demiral “Halkımız 13 yıllık iktidarımız boyunca gerçekleştirdiğimiz icraatlerimizden dolayı bize güveniyor. Bu güven de bizleri daha da azimlendiriyor. Şüphemiz yok ki bu çalışmalarımızın neticesinde hükümetimizin gücüne güç katarak, hizmete önceki dönemlerimizden daha fazlasıyla devam edeceğiz” dedi.


 


YILDIZ SEFERİNOĞLU KİMDİR ?


1969 Rize Doğumlu olan Seferinoğlu, 1991 Yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 23 yıldır İstanbul da Serbest Avukatlık mesleğini icra ediyor. AK Parti Bayrampaşa İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği yaparak, 2 dönem Seçim işleri Birim Başkanlığı görevini yürüttü. 2009 ve 2012 kongreleri olmak üzere 2 dönem AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı yaptı. 2011 Milletvekilliği Seçimlerinde İstanbul 2. Bölge’de Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevinde bulundu. 2013’te Genel Merkez SKM Başkan Yardımcılığı’na, 2014’te Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı’na atandı. Halen AK parti YSK temsilciliğini de sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.