Ekrem İmamoğlu: Mutlu İstanbul için yola çıkıyoruz

Ekrem İmamoğlu: Mutlu İstanbul için yola çıkıyoruz
CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için bugün tanıtım toplantısı düzenleyecek. İmamoğlu, "Hazırlıklar tamam" dedi, toplantıya davet etti.
CHP İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için bugün tanıtım toplantısı düzenleyecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı toplantıya AKP, MHP, HDP, İYİ Parti ve diğer siyasi partilerin il başkanlarının da davet edildi.

SEÇİM STARTI RESMEN VERİLİYOR
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu adaylığının açıklanmasıyla birlikte çalışmalarına başladı. Ancak bugün yapılacak toplantıyla seçim çalışmalarının startı resmen verilmiş olacak.

Haliç Kongre Merkezi'nde bugün saat 11:00'de başlayacak tanıtım toplantısı için CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından hazırlıklar tamamlandı.

İBB Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı’na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP MYK üyeleri, il başkanları, milletvekilleri, ilçe başkanları ve belediye başkanları da katılacak. Sendikalar, meslek odaları, kitle örgütleri ve spor kuruluşları temsilcilerinin de katılacağı toplantının davetlileri arasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, birçok ünlü sanatçı ile üniversitelerin rektörleri de yer alıyor.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu bugün sabah twitter hesabından bir video yayınlayarak "Hazırlıklar tamam" dedi. İmamoğlu, "Bugün mutlu bir İstanbul için uzun bir yolculuğa çıkıyoruz, hazırlıklar tamam. #İmamoğluVarsaÇözümVar" tweeti ile birlikte bir video paylaştı.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.