Ekrem İmamoğlu'nu balkondan gördü, aşağı inip, sarılıp, ağladı

Ekrem İmamoğlu'nu balkondan gördü, aşağı inip, sarılıp, ağladı
Esenler turuna esnaf ziyaretleriyle devam eden CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Havaalanı Mahallesi sokaklarında CHP adayını gören Çiğdem Cilasun, evinden inerek soluğu İmamoğlu'nun yanında aldı.

İmamoğlu, ''Sizi balkondan görüp geldim. Çok heyecanlıyım'' deyip ağlamaya başlayan Cilasun'u, sarılarak teskin etti.


Turu sırasında sohbet ettiği yaşlı bir kadının ayakta durmakta zorlandığını gören İmamoğlu, vatandaşın oturmasına yardım etti. İmamoğlu, ekibi içinde bulunan hemşireye, yaşlı kadınla ilgilenilmesi talimatı verdi.

''Vatandaşın yeri hep yukarıda olmalı''
Caddedeki kot farkından dolayı bir vatandaşla tokalaşması sırasında aşağıda kalan İmamoğlu, ''Vatandaşın yeri hep böyle yukarıda olmalı'' dedi. Mahallede bulunan Siirt Baykan Amaneki Derneği'ne uğrayan İmamoğlu, çay ocağının arkasına geçti. Ocakçı Zeki Gülümser ile birlikte çay dolduran İmamoğlu, ''Ben, biraz demli severim çayı. Eşime, 'Sevgim de demli' demiştim. İstanbul'a olan sevgim de demli'' diye konuştu. İmamoğlu'nun ''Bu kadar dem iyi mi'' sorusuna, ocakçı Gülümser'in, ''İyidir, iyidir'' yanıtını vermesi gülüşlere yol açtı. Genelde pazarcılıkla uğraştıklarını belirten dernek üyeleri, kendilerine 'terörist' denilmesinden duydukları rahatsızlıkları dile getirdi. İmamoğlu, sorunlarını anlatan vatandaşlara, çözüm önerilerinden örnekler verdi.


Tostunu yedi, otobüse koştu'
Esnaf turunu bitirip seçim otobüsüne binen İmamoğlu, ani bir kararla araçtan inerek yol üstündeki büfeye girdi. Millet İttifakı'nın Esenler Belediye Başkan adayı Mustafa Yılmaz'ın annesi Sultan Yılmaz'ın işlettiği büfede ayak üstü tost yiyen İmamoğlu, koşarak seçim otobüsüne bindi.

 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.