'Ekrem İmamoğlu'nu bir de benden dinleyin'

'Ekrem İmamoğlu'nu bir de benden dinleyin'
Korkusuz yazarı Can Ataklı, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili okuyucusundan gelen mesajı aktardı.
Can Ataklı , bugünkü yazısının ilgili bölümünde bir veli, İmamoğlu'nun kızına nasıl yardım ettiğini anlattı ve ekledi: CHP'li değilim.

İŞTE O YAZI:

İMAMOĞLU'NU BİR DE BENDEN DİNLEYİN
Bir okurumdan gelen mesajı sizlerle paylaşmak istiyorum;


 
Can Bey merhabalar, adımı yayınlamayacağınızı rica ederek CHP'nin İstanbul adayı ile ilgili bir anımı size aktarmak istiyorum.

Normalde bu olaydan hiç kimseye bahsetmedim ancak madem İmamoğlu aday oldu böyle bir şey sadece bende kalmasın diye anlatıyorum.

6 yıl önce Beylikdüzü'nde öğretmendim. Rehber öğretmeni olduğum sınıfın tamamı üniversite sınavı için dershaneye gitti ama sadece bir öğrencimaddiyat sebebiyle dershaneye gidememişti ve onun bu mutsuzluğundanciddi rahatsız oldum.
Ekrem İmamoğlu o dönem belediye başkanı değil ama ihtiyacı olanlarayardım ettiğini duymuştum. Ve bir tanıdığımdan telefonunu öğrenip O'na ulaştım, durumu anlattım.

Ekrem İmamoğlu “Hocam, çocuğu yarın şu dershaneye gönderin, ben haber vereceğim orada başlasın” dedi.

Gerçekten de çocuk ertesi gün dershaneye başladı.
Sene sonunda üniversite sınavında 4 yıllık fakülte kazandı ve geçtiğimiz haziranda mezun oldu, ağustos ayında da evlendi.

Bu olayı 6 yıl boyunca ben ve öğrencimden başka hiç kimse bilmedi muhtemelen İmamoğlu bile unutmuştur.

Not: Kız öğrencim kapalı ve kesinlikle CHP'li değil ama asıl güzel olan da bu. İmamoğlu en ufak bir şey sormadan bir yoksul öğrenciye yardım etti ve bunu reklam malzemesi olarak kullanmadı.

Kendisiyle hiç tanışmışlığımız yok.


 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.