Ekrem İmamoğlu'nu Kürsüde Gören Babası Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Ekrem İmamoğlu'nu Kürsüde Gören Babası Gözyaşlarına Hakim Olamadı
Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nu kürsüde gören babası, gözyaşlarına hakim olamadı.
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu için Haliç Kongre Merkezi'nde tanıtım toplantısı düzenlendi. Tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından kürsüye çıkan İmamoğlu'nu gören babası, gözyaşlarına hakim olamadı.

"İSTANBUL ANKARA'DAN YÖNETİLEMEZ"

Konuşmasında İstanbul'un Ankara'dan yönetilemeyeceğini belirten İmamoğlu, "İstanbul tek başına bağımsız bir ülke olsaydı dünyanın ilk 25 ekonomisi içinde olurdu. Bu nedenle İstanbul, Ankara'dan yönetilemez. İstanbul ne yazık ki iradesi bağlı yöneticiler tarafından da yönetilemez, yönetilemiyor" ifadesini kullandı.

BİNALİ YILDIRIM'A GÖNDERME

İsim vermeden AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen Binali Yıldırıma da göndermede bulunan İmamoğlu, "İstanbul eski model yöneticiler tarafından yönetilemez, yönetilemiyor. İstanbul günü birlik kararlarla da yönetilemiyor. Bu şehir ancak genç, dinamik ve yeni anlaşılı bir yönetici tarafından yönetilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.