'Ekrem İmamoğlu’na oyumu vereceğim'

'Ekrem İmamoğlu’na oyumu vereceğim'
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile görüştü.
Daha sonra Güngören’de esnaf ziyareti yapan İmamoğlu, “Yönetim anlamıyla yeni soluğa ihtiyacı var. Esnafında değerli hissedildiği bir anlayışa ihtiyaç var”dedi. İmamoğlu’na yaklaşan bir kadın ise “İnşallah güzel günler yakında. CHP’ye oy vermiyordum ama Ekrem İmamoğlu’na oyumu vereceğim” diye seslendi.

İmamoğlu, esnaf ziyareti sırasında öğrencilik yıllarında çalıştığı köfteci dükkânına da uğradı. Şu anda tekstil malzemelerinin satıldığı dükkâna giren İmamoğlu, esnafla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet'ten İlayda Kaya'nın haberine göre, köftecide bazen bulaşıkçılık da yaptığını söyleyen İmamoğlu, “Bu ilçenin bir yaşam felsefesi ve kavramı var. Burada yaşayan hiçbir insana bu yaşam kültürünün uygun olmadığını biliyoruz. Bunun düzelmesi lazım. Tek yurttaşa ayakta durduğu yer kadar yeşil alan verilmemiş” dedi. İmamoğlu daha sonra Güngören Şoförler Odası ile Pirsultan Abdal Kültür Derneği’ni ziyaret etti, akşam da Güngören Sanayici ve İş İnsanları ile toplantı gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.