Eleştirilere cevap verdi

Eleştirilere cevap verdi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremin vurduğu Elazığ'a yaptığı ziyaretin hemen ardından tatil için Erzurum Palandöken'e gittiği için yöneltilen eleştirilere yanıt mahiyetinde bir mesaj yayınladı.

İmamoğlu, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yarıyıl tatili nedeniyle çocukları ve eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Erzurum’a gittiğini belirtti. İmamoğlu, “Yarıyıl tatili nedeniyle çocuklarım ve eşim ile birlikte dünya güzeli Erzurum'u hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı” dedi.

Önce Tunceli sonra Erzurum

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra yardımların ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmeye giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu'nu ziyaret etmiş oradan da ailesiyle birlikte Erzurum'un kayak merkezi Palandöken'e gitmişti. İmamoğlu'nun depremin hemen ardından kayak merkezine gitmesi sosyal medyada gündem olmuş, çeşitli eleştiriler gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.