"En önemli projemiz insan"

"En önemli  projemiz insan"
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen “İstanbul Gençlik Kolları Buluşması” CHP Silivri Gençlik Kolları’nın ev sahipliğinde 23-24 Şubat tarihlerinde Silivri’de gerçekleşti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 39

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “İstanbul Gençlik Kolları Buluşması” kapsamında Silivri’ye gelen CHP’nin 39 ilçe Gençlik Kolu Başkanı ile bir araya gelerek insan odaklı sosyal belediyecilik uygulamalarını paylaştı.
 “En önemli projemiz insan”
Gençlerle insan odaklı sosyal belediyecilik uygulamalarını paylaşan Başkan Işıklar, ilçede ilk kez hayata geçirilen ve birçok belediyeye örnek olan çalışmalarını anlattı. Silivri’de önce insan anlayışıyla, insanı insan yapan değerleri öne çıkaran ve bireyi çevreleyen sosyal projeler gerçekleştirdiğini sunum eşliğinde aktaran Işıklar; “Silivri’de bireyin doğumundan ölümüne kadar hayatının her anında yanında olan bir sosyalizasyon projesi oluşturduk. Sağlık, eğitim, iş, aş, kültür, sanat gibi hayatın her alanında, yaşamın her evresinde hemşerilerimizin yanındayız. Bu ülkenin çağdaşlaşması, modernleşmesi için elimizden geleni yapacağız. En büyük projemiz insan. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin hayal gücü bizim için çok önemli, sizlerin önünü açmak konusunda var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 
Işıklar, tarım projesinden Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezine, Eğitim Seti projesinden Gıda Bankasına, temiz ve sağlıklı koşullarda ibadet yapılmasını sağlayan çalışmalarından Ruşeymli Ekmek, Kariyer İstihdam, Mahalle Konseyi ve Mahalle Evi’ne kadar örnek teşkil eden hizmetlerini sunum eşliğinde gençlerle paylaştı. Gençlerin Işıklar’ı ilgiyle dinlediği buluşmada, Başkan Işıklar’ın sosyal projeleri sık sık alkışlarla desteklendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.