Erdal Nas yeniden seçildi

Erdal Nas yeniden seçildi
CHP Avcılar İlçe Başkanlığı olağan kongresi gerçekleşti. Kongrede iki aday yarıştı. Grand Life Düğün Davet Salonu'nda gerçekleşen kongrede mevcut başkan Erdal Nas 212 oy alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

Rakibi Ali Ekber Çelik ise 169 oyda kaldı. Kongrede kullanılan 383 oydan 2'si geçersiz sayıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre yaptı. Kongre öncesinde adaylar yaptıkları konuşmalarada birbirlerine başarılar diledi. Avcılar Belediye Başkanı Turan hançerli de adaylara başarılar dileyerek, "El ele verdiğimizde bütün zorlukları aşabiliriz" açıklamasını yaptı. Kongreye CHP milletvekilleri Ali Şeker, Sibel Özdemir, Emine Gülizar Emecan, İBB Başkanvekili Hüseyin Aksu katılım sağladı.

CHP yüzünü iktidara döndü

Yeniden İlçe Başkanı seçilen Erdal Nas, aylardan beri kongrelerin düğün havasında geçmesi için uğraş verdiklerini belirterek, "CHP yüzünü iktidara dönmüştür. Toplum yüzünü CHP'ye dönmüştür. Bundan sonra da CHP Avcılar İlçe Örgütü de daha operasyonel olacaktır. Bundan sonraki kongremizi inşallah yeni ilçe binamızda yapacağız" dedi. Kongreden güçlenerek çıktıklarını dile getiren Nas, "Bundan sonra çıtayı yükseltmemiz lazım. Bu ülkeye özgürlük gelinceye kadar mücadelemiz devam edecek. Bizim mücadelemiz biribirinden çok farklı değil. Hep omuz omuza olmak zorundayız. Moralimizi bozmamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.