ERDOĞAN, KÜÇÜKÇEKMECE, AVCILAR, BEYLİKDÜZÜ VE BÜYÜKÇEKMECE'DEN SESLENDİ

ERDOĞAN, KÜÇÜKÇEKMECE, AVCILAR, BEYLİKDÜZÜ VE BÜYÜKÇEKMECE'DEN SESLENDİ
Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de düzenlediği mitinglerle halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin yönetiminde olan Avcılar, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de fetret devri yaşandığını söyledi. Erdoğan, “Şimd
 BEYLİKDÜZÜ ÇİLE ÇEKİYOR

İBB Başkan adayı Binali Yıldırım ve Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık'la birlikte Beylikdüzü'nde halka hitap Erdoğan, CHP yönetiminde yer alan Beylikdüzü'nün 5 yıldır büyük çileler çektiğini söyledi. Erdoğan, “Maalesef son 5 senede ilçemiz her ne kadar kamu yatırımları, büyükşehir noktasında gereken hizmeti alsa da ilçe belediyesinde sınıfta kaldı. 31 Mart bu açıdan ilçemiz için fırsattır” dedi.

AVCILAR'I 4Ç'DEN KURTARIN

Avcılar ve Büyükçekmece'de de CHP'yi hedef alan Erdoğan, “ CHP demek çöp, çukur, çamur, çarpık yapılaşma demektir. Artık Avcılar bunlardan çok çekti. Büyükçekmece bunlardan çok çekti. 31 Mart'ta bunlardan kurtulmaya var mıyız? Hanım kardeşlerim kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Artık gelin Avcılar'da da bu 4Ç'den kurtulalım, Büyükçekmece'yi kurtaralım. 31 Mart günü sandığa gittiğinizde ilçenizi esir alan bu fetret devrine noktayı koyun” diye konuştu.

BAŞKAN ADAYLARINA DESTEK İSTEDİ

Katıldığı mitinglerde belediye başkan adaylarıyla birlikte sahneye çıkan Erdoğan, Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, Avcılar Belediye Başkanı adayı Dr. İbrahim Ulusoy, Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık ve Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal için destek istedi. Erdoğan, “Belediye başkan adaylarımızı sizlere emanet ediyorum. İnşallah 1 Nisan günü onları belediye başkanı yapacaksınız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.