Erdoğan: Sokaklara parti bayrağı asmayacağız

Erdoğan: Sokaklara parti bayrağı asmayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP il toplantısında konuşuyor.
Erdoğan'ın AKP'nin 14 belediye başkanı adayını daha açıklaması bekleniyor. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılıyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:


Oldukça kapsamlı bir gündemle toplanan G20 Zirvesi'nde pek çok konuyu ele alma fırsatı bulduk. Devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler, heyetler arası görüşmeler yaptık. Zirve sonuçlarıyla ilgili görüşlerimizi uluslararası medya ile paylaştık. Ardından Paraguay ve Venezuela'ya geçtik.

Bu ülkede ne zaman Türkiye'yle ilgili bir konu gündeme gelse aleyhimizde zehir zembelek açıklamalar yapıyor. Kılıçdaroğlu'nun bu kişiyle ne konuştuğunu merak ediyorum. CHP'nin Genel Başkanı'nın Almanya'da buluştuğu diğer kişileri isimlerini vermek istemiyorum kamuoyunda PKK'nın temsilcileri olarak tanınıyor.

Kılıçdaroğlu'nun bu panelde şahsımızın Almanya'ya yaptığı ziyareti dle getirdiği anlaşılıyor. Bunlar sana bir yarar sağlamaz. Bu seçimde daha farklı bir şey alman zaten mümkün değil. Yıllardır bu kişinin yalanlarını, çarpıtlamalarını, tutarsızlıklarını ifşa etmekten biz yorulduk. Kendisi hakkında açtığımız davaların haddi hesabı yoktur. Eskilerimizin dediği gibi konuş konuş faydası yok.

"SOKAKLARA PARTİ BAYRAKLARI ASMAYACAĞIZ"
Çok eskilerden beri yerleşmiş bir seçim kampanyası anlayışı vardır. Şehirlerimizin caddeleri parti bayraklarıyla afişlerle, bayraklarla donatılır. Sonra biz bununla ilgili bir düzenleme yaptık ama buna rağmen kimse buna riayet etmedi. Bu kampanya tarzı uzun süre siyasette bir güç gösterisi olarak rivayet etti. Günümüzde buna artık ihtiyaç yok. Bunu çok ilkel buluyoruz. Gerek açık hava reklamcılığı gerek internet reklamcılığı partilere çok geniş imkânlar sunuyor. Şehirlerimizi kirleten bir hale geldi eski yöntemler. AKP olarak gürültü ve görüntü kirliliği olan propaganda yöntemlerini tamamen terk ediyoruz.


 
AYRINTILAR GELİYOR...

 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.