Esenyurt Ak Kadın'ın Başına Koç Geçti

Esenyurt Ak Kadın'ın Başına Koç Geçti
AK Parti Esenyurt İlçe Kadın Kolları 4’ncü olağan kongresi Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti. Tek liste ile girilen genel kurula AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığında uzun yıllar çeşitli görevlerde yer alan Duygu Koç başkan olarak seçildi.
Kongreye AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. ÖzlemZengin, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Gülay Dalyan ve Tülay Kaynarca, AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan-Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt AK Parti kadın kolları üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımı ile gerçekleşti.
Duygu Koç, “Alnımın akı ile bu bayrağı taşıyacağım”

Divan heyetinin oluşturulması ardından açılış konuşması yapan Esenyurt AK PartiKadın  Kolları Başkan adayı Duygu Koç;“ 16 yaşından beri Ak Parti teşkilatında olduğunu ve 8 yıldır bu oluşumun içinde farklı birimlerde görev yaptığını belirten Koç,bugünde 24 yaşında kadın kollarıbaşkanlık bayrağını devir alacağını ve anlının akı ile bu bayrağı taşıyacağını belirtti. Duygu Koç, “ Önümüzde 2015 genel seçim gibi önemli bir dönüm noktası var ve bu seçimin bizim için bir sınav olacağını çok iyi bilmemiz gerekiyor. Bu seçimlerde kadın kolları olarak en büyük sorumluluğu ben ve teşkilatımızın kadın yöneticileri ve üyeleri alacağımıza emin olabilirsiniz” dedi.

DEĞER, “Kadın kollarımıza ağır yük düşüyor”

Başkan Adayı Duygu Koç ardından AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer söz aldı. Değer, “Öncelikle burada aday olan kardeşimize başarılar diliyorum. Duygu kardeşimiz, bu teşkilat içinde çekirdekten yetişip teşkilatın her biriminde görev alan bir kardeşimizdir. Kadın kolları başkanlık bayrağını da anlının akı ile taşıyacağına yürekten inanıyorum. Esenyurt ilçemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Düne kadar 20 mahalleye sahip olan Esenyurt bugün 43 mahalle ile genel seçime hazırlanmaktadır. Yeni mahallelerimizde teşkilat olarak oluşumlarımız bitmek üzeredir. Kadın kollarımıza da yine en ağır sorumluluk düşmektedir. AK Parti Esenyurt için yeni seçilecek olan kadın kolları yönetim kurulumuza başarılar dilerim” dedi.

Necmi Kadıoğlu, “ Artık salonlar dolup taşıyor”

İlçe Başkanı Şenay Değer’in konuşması ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak seçimlerde kadın kolları çalışmalarının önemine değindi. Başkan Kadıoğlu, “Duygu kızımız teşkilatımıza ilk katıldığında 16 yaşında idi, bugün büyüdü ve bu teşkilatın kadın kolları başına geçmeye, başkan olmaya karar verdi.Refah Partisi ilk kurulduğunda rahmetli Necmeddin Erbakan hocamız kadın kolları kurma talebi üzerine yapılan çalışmalarda bayanları bir salona toplayarak kendilerine konuşma yapacağını söyledi. Ancak bu salonu nasıl dolduracağız diyerek düşünüyorduk. Bugün bakıyorum salonlar kadın kardeşlerimizle dolup taşıyor ve bu hareket hep devam edecek. Milletimiz ve ülkemiz için başlattığımız bu davamızı kapıkapı dolaşan yorulmadan yapılan hizmetleri yerinde anlatacak sizlerin omuzlarındaki yükün ağırlığını biliyoruz. Ama hiç yorulmayacağız. AK Parti ailesine gönül vermiş, hanım kardeşlerimiz bugünde yine buradalar. Kadın kollarımızın çalışmalarında başarılar diliyorum, yeni yönetiminiz hayırlı olsun” dedi

Gülay Dalyan, “Çalışacağız ve kimseye boyun eğmeyeceğiz”

Başkan Kadıoğlu’nun konuşması sonrasında AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan söz aldı. Dalyan, “Öncelikle kadın kolları başkan adayımı medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. 24 yaşında böyle büyük bir ilçeye başkan olması kendisine çok büyük bir sorumluluk alması demektir. Tabi burada kuracağı yönetimi ve dava arkadaşlarının desteği kendisini her daim başarıya taşıyacaktır” dedi. Dalyan kendisinin deÇatalca’da İlçe başkanlığı döneminde 2001 2003 dönemlerinde çok sıkıntılar çektiğini anlatarak,“şimdi rabbime hamdolsun Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız var. Hiç durmadan çalışacağız ve kimseye boyun eğmeyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.