Esenyurt Türkiye’yi şaşırtacak

Esenyurt Türkiye’yi şaşırtacak
FOX TV’de İlker Karagöz’ün hazırlayıp sunduğu Çalar Saat’e konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, 31 Mart seçimlerinde Esenyurt’tan Türkiye’yi şaşırtan bir sonucun çıkacağını söyledi.
Esenyurt’un, Türkiye’nin küçük bir özeti olduğunu belirten CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, “Türkiye’nin bütün coğrafyalarından izler var orada. Doğu Anadolu’dan, Güneydoğu’dan, Karadeniz’den, Rumeli’den, Akdeniz’den, iç Anadolu’dan, vatandaşların göç edip, kendilerine yeni yaşam kurmak istedikleri bir yer Esenyurt. Bizim orada çıkan seçim sonuçlarıyla Türkiye ortalamaları örtüşüyor. Esenyurt, çıkaracağı sonuç itibarı ile Türkiye’yi şaşırtacak.” diye konuştu.


ÖNCEKİ SEÇİM SONUÇLARINI ALTÜST EDECEĞİZ”

42 yıldır Esenyurt’ta yaşadığını hatırlatan Bozkurt, adaylığının açıklanmasından sonra büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılaştığına dikkat çekti. Tüm kesimlerden destek gördüğünü belirten Bozkurt, “Ben Esenyurtluyum, Esenyurt’un evladıyım. Dolayısıyla 42 yıllık Esenyurtlu olduğum için müthiş bir sevinç oluştu. Herkes kendini orada gördü, geçmişteki siyasi tercihi ne olursa olsun, AK Partili HDP’li, İYİ Partili, MHP’li, CHP’li, Saadet Partili ve tabii ki Cumhuriyet Halk Partililer, büyük bir mutluluk duydular ve müthiş bir sevgi var. Biz bu seçimde daha önceki seçim sonuçlarını altüst edeceğiz. Türkiye ortalamalarının üzerinde, çok çok üzerinde bir oy alacağız diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

HALK ARTIK BIKTI”

İktidarın kaybedeceğini düşündüğü için beka sorununu gündeme getirdiğini ifade eden Bozkurt, “Beka sorununu kendileri itiraf ediyorlar aslında. İnsanları ayrıştırarak, ötekileştirerek, kutuplaştırarak varlıklarını korumak istiyorlar. Gerçek şu: Esenyurt’ta ciddi bir rant geçmişi oldu. İmara, inşaata, betona dayalı bir rant geçmişi oldu. Bu rantın devam etmesinin tek nedeni de, beceriksiz ve çıkarcı siyasetçilerin, insanları kökenine, inancına göre ayrıştırıp, bunun üzerinden siyaset yaptırmış olmaları. Bu ayrıştırmayı keskinleştirip, farklı düşünen toplum kesimlerinin bizi dinlemesini engellemeye çalıştılar. Bugüne kadar da kısmen başarılı oldular ama bugün o duvarlar yıkılacak, yıkılıyor. İnanın yaptıkları kara propagandalar, bizi daha güçlü kılıyor. Halk artık bıktı, Milliyetçi Hareket Partililer de bıktı, HDP’liler de bıktı, AK Partililer de bıktı, CHP’liler de, Saadetliler de, İYİ Partililer de artık ayrışmak istemiyor, insanlar bir arada özgürce, ağız tadıyla yaşamak istiyorlar.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.