Fener ve Kurfallı'da "Volkan Yılmaz" sesleri

Fener ve Kurfallı'da "Volkan Yılmaz" sesleri
Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, önceki akşam Fener ve Kurfallı mahalle mitinglerinde büyük bir coşkuyla karşılandı. 7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği Yılmaz’a, “1 Nisan’da başkan olacaksın” diyerek destek verildi.
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, önceki akşam Fener ve Kurfallı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Meşale ve sloganlar eşliğinde meydana giren Yılmaz, köy sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaştı. Gencinden yaşlısına kadar yüzlerce mahalleli Volkan Yılmaz’ı dinlemek için meydanda hazır bulundu. Özellikle kadınların ilgisi kameralara yansıdı. 

Yılmaz, ilk olarak Fener Mahallesi ardından da Kurfallı’da vatandaşlara seslendi. Yılmaz, yerel kalkınma yatırımları başta olmak üzere gıda, tarım ve hayvancılık üzerine yapılacak projelerini ifade etti. İlçeyi sadece çarşı merkezinden ibaret görmediklerini söyleyen Yılmaz, “Silivri’yi sadece şehir merkezi görenler buraları unuttular. Ama sizi unutanları 31 Mart’ta sizler de unutun ki yaptıkları hataların farkına varsınlar” mesajı verdi. 

ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR GELECEK OLUŞTURACAĞIZ

“Her geçen gün büyüyen problemler, bırakın çözülmeyi halının altına süpürülmeye devam ediyor.” diyen Yılmaz, merkeze uzak mahallelerin bunu hak etmediğini vurguladı. Genci yaşlısı, kadını erkeği 7’den 70’e herkesin hizmet beklediğini söyleyen Yılmaz, çocuklarımıza başarılı olabilmeleri için kültürel ve sanatsal eğitimler vereceklerini belirterek, “Buraların sorunlarını çözmek dertlenmekle ve tasalanmakla olur. Biz bu sorunları çözmeye hazırız. Çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamanın alt yapısını gelin hep birlikte oluşturalım” diye konuştu. 

SİLİVRİ İSTANBUL’UN GIDA ÜSSÜ OLACAK

Yılmaz, ilçedeki mega projelerin birçoğunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacaklarını hatırlatarak Binali Yıldırım’a destek istedi. “Binali bey dediği zaman yapar” diye konuşan Yılmaz, şöyle devam etti: “20 milyon İstanbul'un gıda ve hayvancılık üssü olarak Çatalca ve Silivri seçilip buraya ciddi bir proje yapılacak. Sebze ve meyveler Antalya'dan değil, bu topraklardan üretilecek. İş demek aş demek. Silivri'yi İstanbul'un gıda üssü yapacağız. Klassis Golf sahasının olduğu yerde çıkan kaplıca suyu ile termal bir tesisi ilçemize kazandıracağız. Fizik tedavi merkezi olarak hizmete sunacağız.”

BELEDİYE YOKUŞ YERİ DEĞİL İNİŞ YERİ OLACAK

Yılmaz, “Herkesin huzurunda söylüyorum, muhtarlar benim belediye başkan yardımcım gibi görev yapacaklar” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Gözüm kulağım elim, muhtarlarım sayesinde burada olacak. Bana ulaşamamak gibi bir durum söz konusu olmayacak. Belediye yokuş yeri değil iniş yeri olacak. Belediyeye geldiğinizde bir abi bir dayı bir amca aramak zorunda kalmayacaksınız; çünkü benim kapım herkese açık olacak.” 

YÖRESEL PAZAR VE MEZBAHANE PROJESİ 

Tarım, hayvancılık ve gıda ile ilgili ‘yöresel pazar’ projesini aktaran Yılmaz, üreticiyle tüketiciyi bir araya getireceklerinin altını çizdi. Diğer yandan ilçede olmayan mezbahane projesinden bahseden Yılmaz, hayvancılıktaki emeklerin boşa çıkmayacağı mezbahane projesinin tüm sorunları ortadan kaldıracağını vurgusunu yaptı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.