Fuat Avni'den bomba iddia

Fuat Avni'den bomba iddia
Fuat Avni Görmez'in '1 milyonluk makam aracı' için yaptığı; "iade edeceğiz" çıkışı sonrası Erdoğan'ın küplere bindiğini yazdı.
Twitter fenomeni Fuat Avni Diyanet İşleri Bakanı Mehmet Görmez ile ilgili yine çok konuşulacak iddialarda bulundu.
İşte Fuat Avni’nin Mehmet Görmez tweetleri;


“Hergün farklı bir sorun çıkıyor. Mehmet Görmez’in Habertürk’e çıkmasına da çok kızdı. ‘Kim buna izin verdi’ diye sordu. Görmez’in, Davutoğlu’nun bilgisiyle programa katıldığı söylenince ‘Bunlar iyice kontrolden çıktı, ne yapmaya çalışıyorlar’ dedi. “Mercedes’i iade edeceğim” açıklamasını duyunca küfürler saydırdı. Doğru dürüst sorular sorun diye kanal aransa da iş işten geçmişti. AKP operasyonlarının örtülü merkezi TV büyük bir skandala imza atmış oldu.



Davutoğlu’nun, Görmez’in açıklamasından haberi varmış. Erdoğan, Davutoğlu ve Görmez’in planlı hareket ettiğinden kuşkulanıyor. Görmez’in açıklamalarının telafi yollları aranıyor. Davutoğlu’na güya diplomatik bir açıklama yaparak durumu toparlaması talimatı verildi. Görmez’in işi artık çok zor. Sözde erdemlilik mesajı vereyim derken onun hedefi haline geldi. Koltuğunu kaybedebilir.”

YÜZ BİNLERCE LİRALIK LOJMAN!
Fuat Avni Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in yüz binlerce liraya restore ettirdiği lojmanının olduğunu da iddia ederek “Jakuzisinde, terapili masaj yaptırıp stres atar artık.” diye de ekledi.

İşte Fuat Avni'nin tweetleri...



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.