Gençliğin “Adayı” Recep Karakoç

Gençliğin “Adayı” Recep Karakoç
CUMHURİYET Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç, bugün Ankara’ya giderek İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Gençlik örgütlerinin bir süredir aday olması için baskı yaptığı İl Başkanı Karakoç’a,
Gençlik örgütlerinin aday adayı olması yönünde bir süredir yaptığı çağrıları dikkate alan İl Başkanı Karakoç, önceki gün ilçe gençlik kolları başkanları ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapmış ve aday adayı olma kararı almıştı.

Bugün İl Gençlik Örgütü 3. Bölge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Can Kaban ve CHP Avcılar Gençlik Örgütü üyesi Baransel Dursun’la CHP Genel Merkezi’ne giden İl Başkanı Recep Karakoç, 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.



ADAYLIĞINI GENÇLİK ÖRGÜTLERİYLE AÇIKLAYACAK

İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç, 1 Mart Pazar günü saat 17.00’de İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenecek toplantı ile aday adaylığının gerekçelerini ve hedeflerini kamuoyu ile paylaşacak. Toplantıya İstanbul’un 39 ilçesindeki gençlik örgütleri de katılacak.


GENÇLİK KARAKOÇ’LA DEVAM ETMEK İSTİYOR


Bu arada CHP Genel Merkezi’nden yayınlanan son genelgeyle, milletvekili aday adayı olan il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerinin istifa etmesi istendi. Kulislerde Recep Karakoç’un bu hafta içi istifa edeceği konuşuluyor. Ancak örgütlerin ortak düşüncesi ise Karakoç’la devam edilmesi yönünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.