Girilmedik ev sıkılmadık el bırakmadık

Girilmedik ev sıkılmadık el bırakmadık
CHP Esenyurt İlçe Teşkilatı'nın, Esenyurt Boy Düğün Salonu'nda düzenlediği, milletvekili aday adayı tanıtım toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ali Gökmen, “Bugüne kadar Esenyurt'ta girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadık” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde milletvekili aday adaylarının kaderini tayin edecek olan 29 Mart Pazar günün ki ön seçimlere kısa bir süre kala, CHP örgütleri de hareketlenmeye başladı. Geçtiğimiz gün CHP Esenyurt İlçe Örgütü, Esenyurt Boy Düğün Salonu'nda düzenlediği, millletvekili aday adayları tanıtım toplantısıyla, partilileri bir araya getirdi.

 

195 haneye girdik

Gezi olaylarını anlatan bir sinevizyon gösterisiyle başlayan, Esenyurt'taki toplantıda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ali Gökmen gerçekleştirdi. Büyük bir katılıma sahne olan toplantı da çok sayıda milletvekili aday adayı da hazır bulundu.

Konuşmasında Esenyurt'ta gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gökmen, “Kısa bir süre içerisinde 43 mahallede, 195 haneye girdik” dedi. Gökmen, seçim çalışmaları devam ederken, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadıklarını vurguladı.

 

Ön seçim heyecanı arttırdı

29 Mart günü gerçekleşecek ön seçimlere de değinen Gökmen, “Ön seçimler şüphesiz ki partimize büyük bir hareketlilik getirdi. Örgütlerimizi hareketlendirdi. Ön seçim günü geldiği zaman parti olarak büyük bir bayram yaşayacağız. Bu bayramın adı da demokrasi bayramı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Gökmen ayrıca milletvekili aday adayı olarak çalışmalarını sürdüren isimlere başarılar dilerken, aday adaylarının, milletvekili adayı olarak seçilemese bile bugüne kadar göstermiş oldukların çalışmaları aynı kararlılık ve arzuyla sürdürmelerini beklediklerinin altını çizdi. Temel amaçlarının CHP'yi iktidar yapmak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmak olduğuna dikkat çeken Gökmen, “Herkese ön seçimler öncesi tekrar başarılar diliyorum. Partimiz için hayırlı olsun. İktidar yürüyüşümüz ön seçimle birlikte başlasın” diyerek, konuşmasını sonlandırdı.

 KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.