Gökçek bombaladı: Hesap sormayan namerttir

Gökçek bombaladı: Hesap sormayan namerttir
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın konuşmalarına sosyal medya üzerinden cevap verdi.
Arınç’ın konuşmasında ‘Gökçek’le ilgili 100 konuyu seçimden sonra konuşmak isterim’ sözünü hatırlatan Gökçek, “Kastının ne olduğunu ve delillerini mahkemede senden öğreneceğim. Sen bir adım geri kalırsan sana yazıklar olsun. Mahkemede hesap sormayan Gökçek namerttir.” dedi. 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç’ın kendisi hakkındaki konuşmalarına Twitter üzerinden cevap verdi. Gökçek, “Senelerdir yaptığın açıklamalarla hep partinin başına dert oldun. Partide 10 kişiye sor 9’u bunu teyit eder. Her kırdığın potu parti temizlemek için günlerini harcar.” açıklamasında bulundu.

Gökçek, konuşmasına şöyle devam etti: “Keşke bu yiğitliğin onda birini Gezi olaylarında gösterseydin. Hakan Fidan’ın tutuklanma (7 Şubat) girişiminde gösterseydin. Ama sanma ki hakaretlerin karşılıksız kalacak. Ben sana hakaret etmeyeceğim. Çünkü hakaret eden kişi kendi seviyesini ortaya koyar. Ancak seni dava edeceğim. Hesabını mahkemede vereceksin.”

Bülent Arınç’ın kendisine tetikçi dediğini hatırlatan Melih Gökçek, "Ben cumhurbaşkanıma veya başbakanıma bir saldırı olduğunda tetikçi değil, gücümün yettiğince kalkan olurum. Senin gibi alttan almam, yiğitçe kavgamı veririm. Gidip Gezicilere yaranmaya çalışmam.” ifadesinde bulundu.

Arınç’ın konuşma esnasında kullandığı ‘Gökçek’le ilgili 100 konuyu seçimden sonra konuşmak isterim’ sözünü hatırlatan Gökçek, “Kastının ne olduğunu ve delillerini mahkemede senden öğreneceğim. Sen bir adım geri kalırsan sana yazıklar olsun. Mahkemede hesap sormayan Gökçek namerttir.” dedi. 

Melih Gökçek, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız ile başbakanımız arasına fitne soktuğu fikrimi aynen muhafaza ettiğimi bir kez daha ifade ediyorum. Kibrini mütevaziliğinin ardına saklayan Sayın Arınç, bir daha 'paralel'in talimatıyla cumhurbaşkanım ve başbakanım arasında yeni bir fitne çıkarmaya kalkarsan karşında gene beni bulacağını unutma. Bundan sonra partimin prensipleri gereği konuyla ilgili konuşmayacağım.” 

CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.