Gökçek'ten bomba: Seni istemiyoruz Arınç!

Gökçek'ten bomba: Seni istemiyoruz Arınç!
Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç'a Twitter'dan inanılmaz ifadeler kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çözüm Süreci İzleme Heyeti'ne ilişkin 'Bu olaya ben olumlu bakmıyorum' sözlerini değerlendiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Bundan hoşlanmadım, hoşuma gitmedi, soğuk veya sıcak karşıladım” beyanları kendi hissi beyanlarıdır. Sorumluluk hükümetin üstündedir, bunları kendi özgün düşünceleri olarak kabul edebiliriz. Cumhurbaşkanımızın böyle konuşması hatta hükümetimizi eleştiriyor noktaya gelmesi elbette hükümetimizi de yıpratabilir. Sayın cumhurbaşkanımızı çok sevdiğimiz için bu konuşmaları hükümetimiz adına değil ama kendisini yıpratabilir diye düşünüyoruz” demişti.

"BİZİ İÇİMİZDEN VURMAK İSTEDİLER"
İşte bu açıklama gündemdeki yerini korurken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten bomba bir iddia geldi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajlara “Aziz milletim bu açıklamamı yaparken çok düşündüm ama sonunda yazmaya karar verdim” diyerek başlayan Gökçek, AK Parti'de fitne ateşini yakmak isteyenlerin olduğunu belirtti. Böyle bir darbe beklemediğini ekleyen Gökçek, “Bizi içimizden vurmak istediler” ifadesini kullandı. 

"BAKANLAR AŞIRI RAHATSIZ OLDU"
Bir diğer Tweetinde Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düşen açıklamasına dikkat çeken Gökçek, “HERKES ARINÇ'IN AÇKLAMASINI HÜKÜMET ADINA YAPILMIŞ GİBİ ALGILADI...DAHA DOĞRUSU BÖYLE BİR ALGI OLUŞTURULMAK İSTENDİ...VE DE BAŞARILI OLUNDU...OYSA HÜKÜMETİN BAKANLARININ BU KONUDA OLAYDAN AŞIRI RAHATSIZ OLDUĞUNU BEN YAKINEN BİLİYORUM” diye ekledi. 

"BÜLENT ARINÇ, FETHULLAH HOCA'NIN SON KOZU"
Olayın perde arkasını anlatan Gökçek, şöyle devam etti: DÜNDEN BERİ KONUYU ARAŞTIRIYORUM...PARALEL YAPIDA KALIP KALMAMAYI HALA KENDİ NEFSİYLE TARTIŞAN ESKİ BİR ARKADAŞ OLAYI ŞÖYLE ANLATTI; 'BÜLENT BEY FETHULLAH HOCAMIN SON KOZUYDU. BÜLENT BEY KIZININ, İŞİNİN VE ÖZELLİKLE DAMADININ BASKISINA DAYANAMAZ. BÜLENT BEY BU ÇIKIŞI ARINÇ'IN ÇIKIŞININ HÜKÜMETLE FİLAN İLİŞKİSİ YOKTUR. SADECE ZAMAN VE KONU BEKLENMİŞTİR VE AKLINCA BÜLENT ARINÇ BU VAKTİ YAKALAMIŞTIR.

"ARINÇ'IN ÇIKIŞI PARALEL TALİMATIYLA OLDU"
ARINÇ'IN ÇIKIŞI PARALEL YAPININ TALİMATIYLA OLMUŞTUR. BÜLENT ARINÇ GİBİ DAVA ADAMI OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİR KİŞİNİN FİTNE ATEŞİNİ YAKACAK BÖYLE BİR SÖYLEMİ SÖYLEMESİ BAŞKA TÜRLÜ İZAH EDİLEMEZ. ARINÇ'IN AK PARTİMİZDE FİTNE ÇIKARMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR...ARINÇ ARTIK AK PARTİNİN SÖZCÜSÜ OLAMAZ... BİZİ TEMSİL EDEMEZ. BÜLENT ARINÇ'A ŞU ANDAN İTİBAREN DÜŞEN GÖREV, ÖNCE HÜKÜMET SÖZCÜLÜĞÜNDEN SONRA DA BAŞBAKAN YARDIMCILIĞINDAN DERHAL İSTİFA ETMESİDİR.

"ARINÇ GÖREVDEN ALINMALI"
ANCAK BEN İSTİFA'YI PARALEL YAPININ 'SONUNA KADAR DİRENECEKSİN' TALİMATI NEDENİYLE ÇOK ZAYIF BİR İHTİMAL OLARAK GÖRÜYORUM BU TAKTİR DE GÖREV HÜKÜMETE DÜŞECEKTİR...BÜLENT ARINÇ GÖREVDEN ALNMALIDIR.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.