Halit Gül; Yarış’ta ben de varım…

Halit Gül; Yarış’ta ben de varım…
Ak Parti Büyükçekmece kurucularından ve Tokat Merkeze bağlı Boyalı Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği kurucu başkanı Halit Gül Belediye Meclis üyeliği için hizmet yarışında bende varım dedi.
Belediye başkanlığı için aday adayları yarışırken bir diğer yarışta belediye meclis üyeliğinde yaşanıyor. Yarışa katılanlardan birisi de partinin kurucularından yönetim kurlu üyesi Halit Gül oldu. Ak Parti Büyükçekmece kurucularından Halit Gül Belediye Meclis üyeliği için hizmet yarışında bende varım dedi. Babayiğit başkanlığındaki yönetim kurulu görevinden istifa eden Gül, Geçtiğimiz gün Ak Parti Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Hemşehri desteği..
Ak Parti Büyükçekmece kurucularından ve Büyükçekmece Türkoba da bulunan Tokat ili merkeze bağlı Boyalı Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin de kurucu başkanı olan Halit Gül, bu kararı verirken çevremin ve de derneğimizin önerisi etkili oldu. Parti teşkilatım uygun görürse ben bölgeyi ve de ilçemizi çok iyi tanıdığım ve de yıllardır esnaf olduğum için ilçenin sorunlarını iyi biliyorum çözümü içinde bu göreve hazırım dedi. AK Parti Büyükçekmece meclis üyeliği için geçtiğimiz günlerde Kurucusu olduğu derneğin başkanı Mehmet Saydan ve kalabalık bir grup ile ilçe teşkilatına gelerek aday adaylık başvurusunda bulunan Halit Gül’e Kurucusu olduğu Derneğin başkanı Mehmet Saydan ve hemşehrilerinin yanı sıra Tepecik ve Türkoba’dan büyük destek var.

Halit Gül Kimdir?
1969 Tokat doğumlu olan Halit Gül, İlk ve orta öğretimini memleketinde okudu. Tokat Ticaret Lisesi mezunu olan Gül,1984 yılında Büyükçekmece’ye yerleşti. AK Parti Büyükçekmece ilçe Teşkilatı kuruculuları arasında yer aldı. Mahalle başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunan Gül son olarak Celal Babayiğit Başkanlığındaki ilçe yönetimde yer aylıyordu. Yıllardır Büyükçekmece de esnaflık yapan Halit Gül evli ve dört çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.