Hayri İnönü istifa etti iddiası yalanlandı

Hayri İnönü istifa etti iddiası yalanlandı
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün istifa ettiğine dair bir haber bir süre heyecana yol açtı. Bir süre sonra Hayri İnönü tarafından bir açıklama yapıldı ve iddia yalanlandı.


Mustafa Sarıgül'ün ardından Şişli Belediye Başkanı seçilen Hayri İnönü'nün istifa ettiği duyuruldu. İlk olarak Cumhuriyet'in internet sitesinde yer alan haber son dakika olarak geçildi. Şok etkisi yaratan haber bir süre sonra yalanlandı.

HAYRİ İNÖNÜ YALANLADI
Bu haber üzerine istifa iddialarını yalanlayan bir açıklama yapan Hayri İnönü görevinin başında olduğunu ve görevine devam edeceğini duyurdu.

KILIÇDAROĞLU VAZGEÇİRDİ
İstifa haberinin yayılmasının hemen ardından Kılıçdaroğlu'nun Hayri İnönü'yü arayarak duruma el koyduğu ve İnönü'yü istifadan vazgeçirdiği belirtildi. Kılıçdaroğlu ile kısa bir görüşme yapan İnönü bir süre sonra açıklama yaparak istifa haberlerini yalanladı.

SARIGÜL'LE KRİZ YAŞAMIŞTI

Hayri İnönü, bir süredir Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile Şişli Belediyesi'nde sorunlar yaşıyordu. Hayri İnönü, Emir Sarıgül'e bağlı 5 şubede operasyon yapmış ve Sarıgül'ün yardımcılarını kendisine bağlamıştı. Emir Sarıgül'ün baskısı üzerine Hayri İnönü kısa süre sonra bu kararından vazgeçmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.