'Hedefimiz güçlü Avcılar'

'Hedefimiz güçlü Avcılar'
Yeni göreve gelen MHP Avcılar İlçe Teşkilatı, sabah kahvaltısında bölge basınıyla buluştu.
 İlçe Başkanı Atağ, CHP ve AKP'nin oluşturduğu Belediye Meclisini takip edeceklerini ve yanlışın karşısında duracaklarını söyledi.

"MHP MENFAAT PARTİSİ DEĞİLDİR"

Garip Usta Pastanesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Atağ, önemli açıklamalarda bulundu. MHP'nin bugüne dek menfaat uğruna siyaset yapmadığını belirten Atağ, "İlçe yönetimimiz tamamen yeni ve başarılı isimlerden oluşmuştur. MHP, inançları ile siyaset yapan ve temeli milli doktrine dayanan bir partidir, hedefi milletimizin refahını yükseltmek olan siyasi bir partidir. Partimiz, asla yandaş kadro oluşturup menfaatleri uğruna siyaset yapmamıştır" diye konuştu.

HEDEF: GÜÇLÜ AVCILAR

"Güçlü Avcılar" idealine ulaşmak adına her türlü gayreti sarf edeceklerini de söyleyen MHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Atağ, CHP'nin yerel yönetim anlayışını da eleştirdi. Altyapı sorunlarıyla ilgilenmeyen belediye yönetiminin Avcılar'ı adeta bataklığa çevirdiğini de iddia eden Atağ, "Avcılara baktığımızda CHP yıllardan beri burada kendine göre kadrolar oluşturmuş ama ne yazık ki Avcılar'ı bataklıktan çıkaramamıştır. Bütün mahallelerin alt yapı sorunları olduğunu görebilirsiniz, bunlar hiç bir zaman göz artı edilmemeli.


Biz MHP olarak 4 aylık belediye yönetiminin her türlü faaliyetlerini takip etmekteyiz. Yapacakları her yanlışta soluğumuzu enselerinde hissedecekler. Yapılan yanlışları göz ardı etmeyeceğiz, kamuoyu ile paylaşacağız. MHP adına yerel güçlerimizi oluşturacağız, güçlü bir Avcılar için elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz" dedi.


Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'a da seslenen MHP İlçe Başkanı Erdal Atağ, sözlerine şöyle son verdi; "Avcılar Belediyesinin parasını üç beş sanatçıya vereceğine, Avcılar'da ne kadar fakir - fukara varsa, onlara dağıt, onlara ver. ilçemizde 9 dane futbol takımı var, kendi imkanları ile bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Bu takımlarımıza maddi ve manevi imkan sağla, yükselmelerine yardım et. Avcılar'da ilkokullara kadar inen uyuşturucu illetinden kurtulmanın yollarını ara, konuya duyarlı ol, müdahale ve mücadele et. Belediye Başkanı bu görevleri yerine getirmek zorundadır"

Yakup Tezcan / AVCILAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.