Hepimizi fişlediler!

Hepimizi fişlediler!
Türkiye’de son günlerde yaşanan ve gelişen olayları bir basın açıklaması yaparak değerlendiren MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz; “ Demokrasi diyerek her türlü hürriyetlerin önünü açacaklarından bahsedenler, insanlarımızı bizden, şundan ve bund
Basın açıklamasında AK Parti Hükümetine yüklenen Türkyılmaz; “Komşularımızla sıfır sorun diye övünenler, Esed ile boy boy resim çektirenler sonrada onu düşman ilan edenler, onun düşmanlarını dost edinenler bugün bizi Irak’ta ve Suriye’de bataklığa saplamak üzeredirler.Açılım adı altında PKK’nın önünü açanların, Apo’yu kurtarıcı ilan edenlerin, ülkemizi ne hale getirdikleri son yaşananlarla gün yüzüne çıkmıştır.

Terörü azdırmanın bedeli şimdilik40 cana, milyarlarca liralık maddi zarara ve en önemlisi de halkın karşı karşıya gelmesine sebebiyet vermiştir. Bu tehlikeli bir oyundur. Bin yıllık kardeşliğimize zarar verme ve ülkemizi sıkıntılarla karşı karşıya bırakmadır. Bu tehlikeli oyundan bir an önce geri dönülmelidir” dedi.

 “TÜRKİYE EKONOMİSİ TEHLİKE SİNYALLERİ VERİYOR”

Türkiye ekonomisinin tehlike sinyalleri verdiğine dikkat çeken Türkyılmaz; “ Ekonomimiz her alanda tehlike sinyalleri vermektedir. Hükümet sürekli ekonomik değerleri ve hedefleri revize etmektedir.

Siyasi kriz derinleştikçe hem ekonomik kriz derinleşecek hem de yeni yeni siyasi krizlerin kapısını aralayacaktır. Son günlerde bütün bu yaşananları ortaya koyup değerlendirdiğimizde 2015 milletvekili seçimlerinin ne anlama geldiği daha iyi anlayacağız. Açıkça ortaya çıkmıştır ki 2015 sadece milletvekili seçimi değildir. Milletin var olup yok olma seçimidir” dedi.

 “ TÜRK KİMLİĞİNİN SORGULANACAĞI BİR SEÇİM OLACAK”

2015 Türk Milletinin, Türk kimliğinin sorgulanacağı bir seçim olacağını söyleyen Türkyılmaz; “ Bunun için Ülkücüler 2015 seçimlerini çok iyi değerlendireceklerdir. 2015’de Milliyetçi Hareket Partisi iktidara yürümelidir, yürüyecektir.

Nefislerin, nefsani arzuların bir tarafa bırakılarak tek ama tek hedefin 2015 seçimlerinde iktidara gelmiş bir MHP için çalışmalıyız, çalışacağız. Bunun dışındaki her hedef, her arzu, her davranış yüce Türk Milletine ihanettir. Atatürk’ün dediği gibi “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.” Biliyorum ki; bu bir nöbet değişimidir. Biz de yarın başka arkadaşlara devredeceğiz, onlarda başkalarına devredeceklerdir” dedi.

 “ÜLKÜCÜLÜK ŞEREFTİR, ŞEREFTE TAVİZ OLMAZ”

 Ülkücülük ilkelerine de değinen Türkyılmaz;  “Ülkücülük; “Şereftir, şereften taviz olmaz.”

Ülkücülük; “Erdemliktir, ahlaktır, millet ve din uğruna eriyebilmektir.”,  Ülkücülük; “Enel Hak çağrubam, dara gireyim Mevlam” diyebilmektir.”,  Ülkücülük hoşgörünün, hak ve adaletin adıdır. Hiç kimseyi öteleştirmeyen, milleti bir bütün olarak kucaklayabilmektir. Ülkücülük; “Yaratılanı Yaratandan ötürü sevmek”, “Türklük Gurur ve Şuuru”, “İslam, ahlak ve faziletidir.”  Son günlerdeki olaylar ülkemizin birlik ve beraberliğini bozamayacağı gibi, ülkemiz üzerinde kurulan kirli tezgâhlar hep boşa çıkmış yine boşa çıkacaktır.

Biz ülkücü camia bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu düşüncelerle Aziz milletimizi ve görev başındaki güvenlik güçlerimizi emniyet mensuplarını Yüce rabbim korusun. Amin” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.