İktidarın reklamları kanunsuzdur

İktidarın reklamları kanunsuzdur
7 Haziran'da gerçekleşecek Genel Seçimlere 5 ay kala, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şehrin ana arterlerinde bulunan reklam panolarını kaçak ve kanunsuz olarak AK Parti propagandalarına ayırdığını vurgulayan CHP'nin İBB Meclis Üyesi Hakkı Sağlam
Kadıköy ve İBB'nin CHP'li ismi Hakkı Sağlam, 6 yıldan bu yana İBB'nin kontrolünde olan reklam panolarını gündeme getirdi. Genel Seçimler yaklaşırken yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ile sarsılan siyasi iktidarın oylarının düştüğünü ifade eden Sağlm, “Seçimler yaklaşırken siyasi iktidarın oyları düşerken, İBB reklam panolarını kanunsuz ve kaçak olarak AKP lehine ayırıyor” dedi.

Konuyla ilgili uzun yıllardır mecliste soru önergeleri verdiğini de anımsatan Sağlam, “Onca soru önergesi vermeme rağmen bugüne kadar hiçbir şekilde bana geri dönüş ve bilgilendirme yapılmadı” şeklinde konuştu. İBB'nn konuyla ilgili eleştiri ve sorulara kulak tıkamasını eleştiren Hakkı Sağlam, “Şimdi cevap verecekler mi, göreceğiz” ifadesini kullandı. İBB'nin kendi yaptırdığı reklam panolarını ihaleye verip çeşitli  firmaların kullanımına vermesine rağmen aynı panoları hala kendi kullanımı içerisinde bulundurduğunun altını çizen Sağlam, “Böyle bir şey mümkün olabilir mi?” diye sordu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.