İlk istifa gençlikten geldi!

İlk istifa gençlikten geldi!
CHP İstanbul Gençlik Kolları 3. Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Can Kaban, sosyal medyadan yayınladığı mesajla, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Kaban, istifasının ardından sadece üye olarak siyasi çalışmalarına devam edeceğini belirterek, “Partimizin örgütünün beni bağrına basacağına şüphem yoktur” dedi.Cumhuriyet Halk Partisi 3. Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden ve Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Can Kaban, görevinden istifa etti. Sosyal medya hesabı aracılığıyla istifasını duyuran Kaban, bundan sonraki süreçte partisine sadece üye olarak hizmet edeceğinin de altını çizdi.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'nin oğlu olarak da tanınan Kaban, bu konuya da değinerek, “Beni birinin oğlu vs olarak değilde il gençlik kolları başkan yardımcısı olarak gören, beni sadece Can olduğum için destekleyen ve seven, veya sadece Can olarak görüpte sevmeyen herkese sonsuz teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Görevimi layığıyla yerine getirdim
CHP içerisinde aldığı görevi başarıyla yerine getirdiğini söyleyen Kaban, bunun iç huzurunu yaşadığını da sözlerine ekledi. Gücünü hiçbir zaman koltuktan almadığını belirten Kaban, “Bana göre görev süremin başından sonuna kadar görevimi layığıyla yerine getirdim. Bunun iç huzurunu yaşıyorum. Gücümü koltuktan almayıp, koltuğa güç kattığımı düşünüyorum. Bu sebeple önümüzdeki süreçte CHP üyesi olarak devam edeceğim siyasi çalışmalarımda örgütümün beni bağrına basacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Sürdürdüğü görev boyunca kendisine destek verenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Kaban, “Bunun bir son değil, yeni bir başlangıç olacağının bilinciyle herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.