İMAMOĞLU: SİYASET HAYATTIR

İMAMOĞLU: SİYASET HAYATTIR
“İmamoğlu, Gençlerle Sonbaharı Karşılıyor” etkinliği çerçevesinde Beylikdüzü gençliğiyle buluşan CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, gençlere yerel yönetimde söz sahibi olmaları için çağrıda bulundu, “Gelin, Beylikdüzü geleceğini bi
CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü gençliğiyle bir araya geldi. Gençlerin yoğun katılım gösterdiği buluşmada tek tek masaları gezerek gençlerle sohbet eden Ekrem İmamoğlu, daha sonra gerçekleştirilen gençlik forumunda gençlerin Beylikdüzü ile ilgili taleplerini dinledi, hedefledikleri projeleriyle ilgili örnekler sundu.

“Sorunlara birlikte çözüm üretelim”

Beylikdüzü Barış Mahallesi’ndeki Tüze Sitesi’nde gerçekleşen buluşmada gençlere siyasetin hayat olduğunu vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “Siyaset ilgilenmeseniz de hepinizin hayatında var. Sokakta, parkta, her ortamda var.O yüzden ne olduğunu bilmeli ve işin içinde olmalısınız. Araştırmalara göre siyasetle en az ilgilenen kitle gençler. Sizler karar vericisiniz. Biz çok çalışıp başarmak istiyoruz. Etrafınızda gördüğünüz sorunları bize anlatın, birlikte çözüm üretelim” şeklinde mesajlar verdi.

Gençler fikirlerini paylaştı

Beylikdüzü’nde yaşadıkları, gözlemledikleri sorunları ileten gençler ise, en çok ulaşım ve sağlık konusunda sıkıntı yaşandığını dile getirdi. Devlet Hastanesi’nin olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu ifade eden gençler, acil bir sağlık problemi olduğunda diğer yakın ilçelere gitmek zorunda kaldıklarını söyledi. Mahallelere sağlık birimleri talep etti.  Belediyecilik hizmeti olarak taleplerini de paylaşan gençler; öğrenci yurtları, yaz kampı ve bisiklet yolu gibi çeşitli proje önerilerinde de bulundu.

Beylikdüzü’nde belli bir saatten sonra yaşanan ulaşım sorununu dile getiren bir genç ise, “Devlet babadır, baba çocuğunu yolda bırakmaz.Bu soruna da bir çözüm bulunmalı” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.