İşbaşaran başarmak istiyor

İşbaşaran başarmak istiyor
Cumhuriyet Halk Partisi 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Feyzi İşbaran, sosyal medyanın sık sık gündemi haline geliyor. Twitter'da yazdıklarıyla kendinden söz ettiren İşbaşaran, “Ön seçimden çıkarak, milletvekili olmayı, başarmak istiyorum” dedi

Daha önce Anavatan Partisi'nden İstanbul ve AK Parti'den Elazığ milletvekili olarak tanıdığımız Feyzi İşbaşaran, 3. kez milletvekili olabilmek için CHP'den 3. Bölge milletvekili aday adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

CHP'de gerçekleştirilecek ön seçime kısa bir zaman kala çalışmalarına hız veren Başaran, Twitter'da kendinden söz ettirmeyi ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter'da en çok konuşulan ve gündem olan isimler arasında birinci sırayı çeken İşbaşaran, milletvekilliği içinde bir hayli iddialı konuşuyor.

 

Başaracağım göreceksiniz

Ön seçimden zaferle çıkacağına olan inancının tam olduğunu belirten İşbaşaran, CHP örgütünün kendisine olan desteğinden zerre şüphesi olmadığının da altını çizdi. “Gençlik de, vatandaş da benim yanımda, benim arkamda” diyen İşbaşaran, “Başarmak istiyorum ve başaracağım. Bunu hep birlikte göreceksiniz” dedi.

AK Parti iktidarına yönelik sert eleştirilerde bulunan İşbaşaran, “AKP toplumu ayrıştırıyor, bölüyor. Türkiye'nin bu ayrışmadan kurtulması, birlik ve beraberlik içerisinde yürüyebilmesi için önce AKP'den kurtulması gerekiyor. Size söz veriyorum hep birlikte ve hep beraber Türkiye'yi AKP'den kurtararak, ülkemizin birliğini, dirliğini sağlayacağız” dedi. İşbaşaran ayrıca CHP'nin 8 Haziran sabahı Türkiye'nin iktidar partisi haline geleceğini de belirterek, “Herkesi davamıza, mücadelemize güç vermeye davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.