Işıklar, rakiplerine seslendi... Haydi siyaset çöplüğüne!

Işıklar, rakiplerine seslendi... Haydi siyaset çöplüğüne!
Silivri Belediye Başkanı ve CHP Silivri Başkan Adayı Özcan Işıklar, Gazitepe Mahallesinde gerçekleştirdiği açık hava mitinginde söylediği sözler çok konuşulacak. Işıklar, "hakaretten başka söyleyecek sözü olmayanlara söylüyoruz; oyuna gelmeyeceğiz, o
Gazitepe’de konuşan Başkan Işıklar: “Büyük bir ittifakı, cumhuriyet Silivri’sini, sizlerle birlikte daha ileriye götüreceğiz” dedi.

Mahalle mitinglerine başlayan Başkan Işıklar, ilk mitingi Gazitepe Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Hemşerilerinin omuzlarında mahalleye giriş yapan Işıklar’a CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, belediye meclis üyesi adayları ve muhtarlar eşlik etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Işıklar, hemşerilerine bu güzel karşılama için teşekkür etti.
 

Işıklar: “Silivri’de büyük ittifak kuruldu”
 

Dakikalarca alkışlanan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, konuşmasında şunları söyledi: “Son 10 günde mahalle toplantımız kahveler almıyor, miting şeklinde sizlerle ulaşmaya çalışıyoruz. Ev ev, kapı kapı dolaştık. Silivri kararını vermiş, Silivri geleceğe umut içinde bakmak istiyor. Birlik beraberlik istiyor. Kin, nefret görmekten bıkmış, kirli geçmişte yaşananları tekrarlamak istemiyor.! Silivri bunu istiyor, bunu gördük. Kapı kapı gezdik, kahvelerde dinledik, birçok derneği gezdik, dolaşıyoruz gençleri dinledik, fabrikaları gezdik.. Silivri’de büyük ittifak kuruldu. Silivri’de, Türkiye’de yaşadığımız sıkıntıları burada görmek istemiyoruz. Ekrem Başkan geldiğinde anlattık büyük İstanbul hayalini.. Köylüyü mahalleye döndürecek, Ulaşım sorununu çözecek, kökünden kazıyacağız dedi. Sağlık sorununu.. mahalle evlerini anlattı. Ulaşımda kadınlara özel indirimleriyle birlikte, öğrencilere, özel bireylere indirim olacak. Belediye kendi bütçesinden yapacak. Yapacağı sosyal yardımları 3-4 katına ulaştıracak!”
 
“Silivri’ye su bile yok diyen zihniyeti ortadan kaldıracağız”
 
Silivri’ye su bile yok diyen zihniyeti ortadan kaldıracağız. Biz bir ittifaka girdik ama başka bir ittifak var o da kendisinden başkasını ötekileştiren, işte biz buna çok üzülüyoruz. Biz burayı 10 senedir koruyoruz. Mahalle meclislerini kurduk, aile tarımını kurarak burada geçiş sağlayacak bir sistem kuracağız. Bu zinciri İstanbul’a yayacak bir sistemi oturacağız. Bunları nasıl yapacağını bilmeyenler için okul açtık. Merkezine insanı koyan tek belediye..! Bunları kiminle yaptık, tüm arkadaşlarımla birlikte yaptık. 
 

“Oyuna gelmeyeceğiz, oyları bölmeyeceğiz! Haydi siyaset çöplüğüne..!”
 
İstanbul’un yanıbaşında bunları yapan hizmet anlayışımıza karşı, bu zenginliğe ket vuran zihniyet yine hortladı. Geçmişte ne yaptın da bugün ne yapacaksın? Bu hesapları geçin diyor insanlar..! Yine nasıl kaybettiririm diyen, siyaset çöplüğüne gidenler, hakaretten başka söyleyecek sözü olmayanlara söylüyoruz; oyuna gelmeyeceğiz, oyları bölmeyeceğiz..! Haydi siyaset çöplüğüne, biz bu filmleri gördük. 

“Herkesin oyuna talibiz”

Biz herkesin oyuna talibiz. Aramıza nifak sokmaya çalışanlar boşuna uğraşmasın. Tohum diyen, toprak diyen, Silivri’yi beton lobilerine, arazi mafyalarına karşı gizli gizli sözleşme yapanlara karşı korumak için 10 yıl canımızı dişimize koyarak, koruyan bizler, şimdi bu kenti daha da ileriye taşıyacağız! Üniversiteleriyle, her türlü rengiyle bu güzelim kentte şimdi birlik zamanı, birleşme zamanı..! Yarınlara umut içinde bakarak geliştireceğiz bu kenti. Büyük bir ittifak, cumhuriyet Silivri’si, daha da ileriye götüreceğiz..! Eksikler var mı evet, köyleri kapatanlara soracağız, ne yaptılar köylerin bütçelerini? Mahallelerimizi geleceğe hazırlayacağımız tüm projelerimiz hazır. Herkesin gözünün burada olduğunu biliyoruz, bu toprakların kıymetini tüm Türkiye biliyor. Bu kenti anne şefkatiyle saran belediye anlayışını kurduk. Çocuk diyen, aile, tohum, Atatürk, cumhuriyet değerleri diyen başka bir aday var mı? Silivri ittifakı ile birlikte Silivri’yi aydınlık yarınlara el birliği ile taşıyacağız. İki dönem bize güvendiniz, şimdi biz size güveniyoruz..!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.