İsmet Osmanoğlu ‘Avcılar’da hizmet yarışı başlatacağız’

İsmet Osmanoğlu ‘Avcılar’da hizmet yarışı başlatacağız’
Avcılar Belediye Başkanlığı için verilen mücadeleye, AK Parti'den yeni bir isim daha eklendi.

Yüksek Mimar-Şehir Plancısı olan Yard. Doç. Dr. İsmet Osmanoğlu da AK Parti belediyecilek anlayışının Avcılar'da görülmediğini ifade ederek, kenti yönetmek için yola çıktığını açıkladı. Osmanoğlu, “Avcılar'da büyük bir hizmet yarışını başlatma azim ve kararlılığı içindeyiz” dedi.

 

Avcılar'ı kurtarmalıyız!

 

İsmet Osmanoğlu, düzenlediği bir toplantıda AK Parti'den Avcılar Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

AK belediyecilik anlayışının kentleri modernleştirdiğini, Uluslararası etkinliklere ev sahipliği yaptığını, her alanda alt-üst yapı olanaklarına kavuşturduğunu ifade eden Osmanoğlu, “Avcılar Belediye Başkanı ne yazık ki ilçemizin ve halkımızın hak ettiği beklediği hizmetleri yapmadığı gibi, belediyeyi kötü yöneterek borç batağına sürüklemiştir” dedi.

Avcılar Belediyesi'nin 'Parlayan yıldız' söyleminin slogan ve reklamdan öte gidemediğini ileri süren İsmet Osmanoğlu, “Avcılarımızı bu anlayıştan kurtarma zamanının geçtiğini hep beraber müşahade etmekteyiz. Avcılarımızın bu vizyonsuz ve başarısız belediyecilik vesayetinden kurtulması, hemşerilerimizin de sosyal-kültürel-ekonomik, iş ve istihdam imkanlarından yararlanması için, bugünkü anlayışın sona ermesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

 

Hizmete kavuşturacağız

 

Coğrafi konumu itibariyle İstanbul'un en güzel noktalarından birinde bulunan Avcılar'ın hak ettiği çağdaş standartlar ve hizmete kavuşması için yola çıktıklarını dile getiren Osmanoğlu, “Mimar, şehir plancısı ve akademisyenlikle geçen 27 yıllık deneyim ve tecrübeye sahip bir uzman olmanın yanı sıra, Avcılan halkımızın çalışkan, güvenilir bir ferdi olarak ilçemize hizmet etmeye talibim. Halkımızı, yüksek imkan ve standartlara sahip bir Avcılar'a kavuşturmak için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğimi bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

 

İsmet Osmanoğlu kimdir?

 

Malatya'nın Osmanoğulları ailesinden olan İsmet Osmanoğlu, 1964 Sivas doğumludur. AK Parti Av cılar Belediye Meclis Üyeliği ve İmar Komisyonu Üyeliği görevinin yanı sıra Meclis Grup Başkanvekilliği görevinde de bulunmuş olan Osmanoğlu, iyi derecede İngilizce biliyor. İsmet Osmanoğlu, evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum