İstifa nedeni doku uyuşmazlığı

İstifa nedeni doku uyuşmazlığı
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşundan bu güne kadar görev almış teşkilat mensuplarını yemekli bir toplantı ile Eser Otel'de buluşturdu. Toplantıda gündem ise Meclis Üyesi Seher İlhan Yıldız'ın partisinden istifası oldu. Pa
Ak parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı'nda partinin kuruluşundan bu güne kadar görev almış teşkilat mensuplarının katıldığı ve Eser Otel'de “Hep birlikte yeni Türkiye hedef 2023” sloganı ile gerçekleşen yemekli toplantıda söz alan partililer daha bir yılını doldurmadan partiden istifa eden Meclis Üyesi Seher İlhan Yıldız’ı kınayarak bütün suçun, onu bu partiye meclis üyesi adayı olarak getiren dönemin Belediye Başkan Adayı Celal Babayiğit’e ait olduğunu belirterek “Zaten doku uyuşmazlığı yaşıyordu” dediler.

Sorumlusu Babayiğit!

Toplantıya Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin ve il yönetiminden Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Yusuf haricinde kimsenin katılmaması dikkat çekti. Toplantıda sürpriz bir şekilde istifa eden Meclis Üyesi Seher İlhan Yıldız’a tepkiler vardı. Partililer, Yıldız’ın istifasının doku uyuşmazlığından kaynaklandığını belirterek suçun sorumlusunun ise dönemin Belediye Başkan Adayı Babayiğit e ait olduğunu söylediler. İlçe Başkanı Hatice Bozdağ yaptığı açılış konuşmasında teşkilat çalışmalarının önemine işaret ederek “İnşallah hedefimiz olan 2023 yılına birlik ve beraberlik içinde daha güçlü olarak ulaşacağız” dedi. Büyükçekmece İlçe çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterimlerinin ardından eski ilçe başkanları ve mahalle başkanları söz alarak ilçedeki gelişmeler, teşkilat çalışmaları ve siyasi gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.


Yıldız'ı kınadı

Toplantıda söz alan Ak Parti Büyükçekmece Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Akalın ise Belediye Meclis Üyesi Seher İlhan Yıldız’ın partisinden istifa ettiği haberini önceki gün gazetemizden okuyarak öğrendiğini belirterek Yıldız’ı kınadı ve “Ak Parti sözde değil özde olanların partisidir” dedi. Toplantıda bulunan dönemin Belediye Başkan Adayı Babayiğit ise gazetemize yaptığı açıklamada istifanın Yıldız’ın kişilik sorunundan kaynaklandığını belirtti. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.


KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum