'İyi adam kötü adam dönemi bitti'

'İyi adam kötü adam dönemi bitti'
Gürsel Tekin, CHP'de yapılan revizyonu anlattı.
CHP Merkez Yönetim Kurulu’nda yapılan revizyon ile Genel Sekreterliğe getirilen Gürsel Tekin, “Yeni dönemde iyi adam kötü adam dönemi bitti. İyi sistem, kötü sistem dönemi gelecek” dedi.
Tekin’in açıklamaları şöyle: “Yapılması gerekenler var, radikal kararlar alınacak. Üyelik sistemleri, örgütlerle ilişkiler üzerinde duracağız. CHP’de iyi adam kötü adam dönemi bitti. Artık isimler değil sistem konuşulacak. Sistemi iyi işletemeyen çarkın dışında kalacak. Dinamik üye, dinamik örgüt kurulacak.”
Türkiye’de örgütlü yapıların bitirildiğini savunan Tekin, “Sivil Toplum Kuruluşları (STK), üniversiteler ortada yok. CHP örgütleri hem STK gibi hem üniversiteler gibi çalışacak, çalışmak zorunda. Herkes üye olabilecek CHP’ye gelecek çalışacak. Toplumsal sorunlar konusunda duyarlı olan bir örgüt yapısı kurulacak” diye konuştu.
‘Disiplin hakim olacak’
Tekin, parti içine dönük mücadeleye “asla” izin vermeyeceklerini de söyledi: “İçe dönük mücadeleye asla izin vermeyeceğiz. Kendisini ifade etmek mi istiyor edebilir, ancak kurumsal kimliğe zarar vermeden eleştiriye açığız. Kurumsal kimliğe zarar vereceklere asla göz yumulmayacak. Disiplin ve kural artık partide hakim olacak.”
Yeni kurulacak mekanizma ile illerin anında denetleneceğini belirten Tekin, “81 ilden gün gün bilgi alacak. Bir ilde ne olmuşsa medyaya düşmeden Genel Başkanımızın haberi olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.