Kadıoğlu: Güreşe doymuyorlar

Kadıoğlu: Güreşe doymuyorlar
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Çapanlara yüklendi: Yenilen pehlivan güreşe doymaz

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Pınar Mahallesi Bilal Yazkurt Parkı Sosyal Tesislerinde binlerce vatandaşla bir araya geldi. toplantıya Pınar Mahallesi'ne yeniden muhtar olarak seçilen Cemal Taşçı ve Belediye Meclis Üyesi Eren Kaya da katıldı.

Yemek sonrasında Pınar Mahallesi Muhtarı Cemal Taşçı konuşma yaparak mahalle halkına kendisini tekrar muhtar olarak seçtikleri için ve teşekkür etti.

YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZ”

Programda konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Pınar Mahallesinin ve Esenyurt ’un daha çok gelişmesi için hizmetlere ara vermeden devam edeceğini söyledi. Kadıoğlu, “30 Mart’ta sandıklara giderek bizlere yeniden görev verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Esenyurt ‘ta sizler için, çocuklarımız için 10 yılda ne gerekiyorsa yerine getirdik. Sağlık, eğitim, spor, alt yapı, sosyal ve kültürel alanlar olmak üzere ilçemizin İstanbul’un ilk sırada bir ilçe konumunda olması için bu hizmetlerimize yeni dönemde ara vermeden devam edeceğiz.

Birileri çıkmış halen itiraz ediyor. Normal olarak itirazlar edilebilir. Fakat bir söz var “yenilen pehlivan güreşe doymaz” derler. Mutlak surette bir umut diye koşarlar ama genel olarak yaptıkları şey, hiçbir şey yoksa dahi “itiraz edelim de ortamı biraz gerelim ve karıştıralım” düşüncesi ile bunları yapıyorlar. Fakat vatandaşın iradesi Esenyurt ‘ta, İstanbul’da ve tüm Türkiye’de belli olmuştur. Çıkan bu iradeye bundan sonra saygı gösterilmelidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.