KAPIMIZ SİZLERE DAİMA AÇIK

KAPIMIZ SİZLERE DAİMA AÇIK
AK Parti Silivri İlçe Başkan Vekili Dilek Demiral ve yönetim kurulu üyeleri, Ebru Özsoy, Alparslan Çalış, İsmail Taşkın, esnaf ziyaretleri kapsamında Tümko Gayrimenkul ve Temizlik şirketini ziyaret etti. Tümko Gayrimenkul işletme sahibi Ahmet Erdoğan, AK

Demiral “ Kapımız sizlere her daim açık”
TümkoGayrimenkul’ün işletme sahibi Ahmet Erdoğan ve Tümko Temizlik Genel Müdürü Hazal Bakkal’ı ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkan Vekili Dilek Demiral, Tümko’nun Silivri’de kendi sektörü içerisinde oldukça isim yaptığını belirterek şöyle devam etti; “ Öncelikle partimiz adına ve şahsım adına işletmenizin hayırlı olmasını diliyorum. İlçe de yaptığımız çalışmalarda firmanızın ismini oldukça sık duyuyoruz. Buda sizin işinizi iyi yaptığınız ve kurumsallığınızın göstergesidir. Sizin gibi firmaların ilçemizde çoğalması ve Silivri esnafına vizyon katması çok önemli. Başbakan’ımızın KOBİ’lere verdiği önemi ve desteği biliyoruz. Bu anlamda esnafımızın yüzünü güldürmek adına sürekli projeler ve destekler geliştiriliyor. Bunun yanı sıra Silivri’de esnaf olmanın değerini önümüzde ki yıllarda çok daha iyi göreceksiniz. Devletimizin Silivri’ye ilişkin birçok projesi var. Bu projeler hayata geçtiğinde ilçemizde ki hareketlilik de büyük oranda artacak ve bu en çok esnafımı sevindirecek.” dedi. Parti çalışmaları hakkında da Erdoğan’a bilgi veren AK Parti Silivri İlçe Başkan Vekili Dilek Demiral, “ her türlü sıkıntılarınızda siz değerli esnaflarımıza kapımız her zaman açık.” dedi.
Erdoğan “ Tapu’da emlakçı imzası şart olmalı”
Tümko Gayrimenkul işletme sahibi Ahmet Erdoğan ise sektörde yaşanan sıkıntılara değinerek, “Ben öncelikle bu anlamlı ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Siyasi çalışmalarınızda da başarılar diliyorum. Bu tarz esnaf ziyaretleri yapmanız bizler için çok önemli. Bizim sektörde de yaşadığımız sorunlar var. Bunların çözülmesi tabi ki devletimizin elindedir. Mesela ilçemizde yüzlerce emlakçı var. Bunların çoğu korsan hizmet veriyor. Bizim çalışma arkadaşlarımızın hepsi sertifikalı ve sözleşmeli olarak kurumsal bir şekilde satış yapıyorlar. Ama bu işi“ayakçı”  diye tabir ettiğimiz kişiler de yapıyor. Ne sertifika, ne vergi, ne eğitim hiçbir şey yok. Bu da işini hakkıyla yapan vergisini ödeyen esnafa zarar veriyor. Haksız rekabet ortamı oluşturuyor. Esasen bu işe devletin el atması da şart. Mesela, nasıl ki ev sahibi ve ya dükkan sahipleri DASK yani zorunlu deprem sigortası yaptırmak zorunda ise, emlak ve gayrimenkul satışlarında da mutlaka bu işin kontrol noktasında bütün yasal sorumluluklarını yerine getirmiş yetki sahibi bir emlakçı onayı mecburiyeti olmalı diye düşünüyorum. Yani tapuda emlakçı imzası şart olmalı.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.