Kazanan Bakırköy oldu

Kazanan Bakırköy oldu
Seçimlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “Kazanan bütün Bakırköy halkı oldu, kazanan İstanbul oldu. Şimdi Bakırköy'de yaşayan herkese dün olduğu gibi hizmete devam edeceğiz” dedi
31 Mart seçimlerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'de seçimi tekrar kazanmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. Bakırköy halkının her zaman çağdaşlıktan ve ilericilikten yana bir tutum sergilediğini kendilerinin de bu değerlere sahip olduğunu anlatan Kerimoğlu, “Seçim sonuçlarına baktığınızda aslında şunu görebiliyorsunuz ki kazanan Bakırköy ve Bakırköy halkı oldu. Hem ilçemiz hem de şehrimiz İstanbul kazandı. İstanbul'da da Ekrem İmamoğlu tarihi ve çok önemli bir zafer kazanarak, Bakırköy'deki seçim zaferini daha anlamlı kıldı” dedi.

Halka teşekkür ediyoruz

Bakırköy halkıyla her zaman iyi bir iletişim kurduklarını ve bu iletişimin meyvelerini seçimde de topladıklarını anlatan Kerimoğlu, “Gerek ilçe sakinlerimizin gerekse de esnafımızın her zaman yanında olduk yine yanında olacağız. Halkımızın istek ve talepleri bizim için her şeyden daha önemli. Biz dün nasıl Bakırköy'e hizmeti benimseyip, halka sorararak hareket etti isek bundan sonraki süreçte de Bakırköy halkına danışacak, onların isteyip arzu ettiği şeyleri hayata geçirmek için büyük bir çaba göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Atatürk Kent Parkı'nı takip edeceğiz

İstanbul'da faaliyete geçen yeni havalimanı ile birlikte Yeşilköy'de bulunan Atatürk Havalimanı'nın boşa çıkması hatırlatılan Kerimoğlu, söz konusu Atatürk Havalimanı'nın yerine Atatürk Kent Parkı yapılacağını belirtti. Hükümetin bu anlamda söz vermiş olduğunu belirten Kerimoğlu, Yeşilköy'e değer katacak bir zenginlik için çaba göstereceklerini ifade ederek şöyle konuştu; “Türkiye'de ilk hava ulaşımının başladığı Atatürk Havalimanı kapandı. Yeni bir dönem başlarken, bu alanın 'Atatürk Kent Parkı' olarak değerlendirilerek halkımızın hizmetine sunulmasının takipçisi olacağız.”

Esnafı ziyaret etti

Seçimin ardından esnaf ve vatandaşlarla buluşmayı da sürdüren Kerimoğlu, önceki gün Osmaniye Mahallesi'ndeki bir butik giyim mağazasının açılışını gerçekleştirdi. “Bakırköy kendisine değer katan güleryüzlü esnafıyla birlikte değerli ve kalkınıyor” diyen Kerimoğlu, “Bugün bu açılışta olmaktan dolayı mutluyuz. Esnafımıza bol kazanç ve hayırlar diledik” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.