KILIÇDAROĞLU BAKIRKÖY'DE PAZARCILARLA İFTAR AÇTI

KILIÇDAROĞLU BAKIRKÖY'DE PAZARCILARLA İFTAR AÇTI
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde İstanbul Umum Pazarcılar Odası’nın düzenlediği iftar programında pazarcı e

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy programına beraberinde Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Milletvekilleri Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu ve Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ile İstanbul Umum Pazarcılar Odası’nın merkezine giderek başladı.

 

Kemal Kılıçdaroğlu burada İstanbul Umum Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün ve oda yöneticilerinin pazarcı esnafının yaşadığı sorunlar hakkında bilgi alarak başladı.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu daha sonra Bakırköy Cumartesi Pazarını dolaştı. Pazarda; pazarcı esnafı ve Bakırköylülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, yurttaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Pazar ziyaretinin ardından Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde İstanbul Umum Pazarcılar Odası’nın pazarın bitişiğindeki Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde düzenlediği iftar programında pazarcı esnafı ve Bakırköylülerle beraber iftarını açtı.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu burada yaptığı konuşmada bereketli ve cömert sofralarını paylaşan pazarcı esnafına teşekkür ederek, pazarcı esnafının talebi üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahitliğinde Bakırköy Cumartesi Pazarı’nın olumsuz hava koşullarına karşılık üzerinin kapatılacağını açıkladı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yaptığı konuşmada,” Pazarın üzerinin kapatılmasını bizzat takip edeceğim. Temel atma töreni ve açılışına da katılacağım. CHP’li belediye başkanlarımızı görüyorsunuz; çözüm odaklı çalışıyorlar. Pazarcı esnafımızın isteğini yerine getirme sözü veren Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu kutluyorum. Keşke Türkiye de böyle güzel yönetilebilseydi. Türkiye’nin huzura ihtiyacı var.” dedi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra Avcılar ve Esenyurt programlarına katılmak üzere alandan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.