Kılıçdaroğlu, CHP'yi Bırakma Şartını Açıkladı

Kılıçdaroğlu, CHP'yi Bırakma Şartını Açıkladı
Köşk seçimlerinde alınan başarısızlık sonrası istifaya davet edilen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2015 seçimlerinde oy kaybetmeleri durumunda partiyi bırakacağını belirtti.
10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun başarısız olması sonrası eleştiri oklarının hedefi olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Çekirge'ye verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

PARTİYİ BIRAKMA ŞARTINI AÇIKLADI

CHP'de muhaliflerin çağrısını kabul eden önümüzdeki ayın ilk günlerinde kurultaya gidecek olan CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu "Anlamlı bir oy kaybında bırakırım" mesajı verdi. 2015'e partinin başında seçimlere girmek istediğini de söyleyen Kılıçdaroğlu "Ben diyorum ki 2015 genel seçimlerinde partimin oylarında ciddi düşüş olursa bırakırım. Yani öyle sıfır noktalı falan değil. Birkaç puanlık kayıptan söz ediyorum. Şu ana kadar biz partide bir oy artışı yaşadık" dedi.

"ÇALIŞMALARA GEÇ BAŞLADIK"

Kılıçdaroğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu konusunda da "Ekmel beyi seçmekle doğru yaptık. Ancak bazı sorunlar oldu. Çalışmalara geç başladık. Teşkilat ilk kez halkın seçim yapacağı için bocaladı" ifadelerini kullandı.


 SARIGÜL İÇİN AÇIK KAPI

Mustafa Sarıgül'ün yeni yönetimde olacağı konusunda yeşil ışık yakan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde ciddi bir oy aldı. Elbette bize katkısı büyük olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum