Kılıçdaroğlu Esenyurt'ta: Panik içindeler

Kılıçdaroğlu Esenyurt'ta: Panik içindeler
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da adaylar için destek mitinglerine katılıyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da adaylar için destek mitinglerine katılıyor. Kılıçdaroğlu bugün Esenyurt'ta konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan önce kürsüye çıkan CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt'a eşitlik, hizmet ve adalet getirmeye söz verdi.


Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle; 

Özellikle son günlerde büyük bir panik yaşıyorlar. Her türlü iftirayı, her türlü ayrımcılığı yapıyor. Ben bir şeye inanıyorum bu ülkede birlik içinde olacağız, huzur içinde yaşayacağız.

Esenyurt'u tanıyoruz. Esenyurt'ta işsizliği biliyorum. Çocuğu yatağa aç girenler olduğunu biliyorum. Bütün bunları birlikte çözeceğiz. Bizim mücadelemiz hak mücadelesidir. Hiç kimseyi kimliğinden, inancından, yaşam tarzından ötürü ayırmayacağız. İnsan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır, başımın üstünde yeri vardı. 

Ancak iftira atıyorlar. diyecek söz yok. tuttular şimdi kendilerine oy vermeyen herkesi terörist yaptılar. Niye sözleri yok. İşsizlik mi bitti, esnafın durumu mu iyi!

17 yıldır bu ülkeyi sen yönetiyorsun hiçbir şeyde suçun yok. Güzel bir belediye başkan adayımız var Kemal... Kemal benim adaşım.

Kemal Deniz Bozkurt'tan sizlerin huzurunda söz istiyorum. Bir asgari ücret 2200 lira olacak. CHP'li belediyelerin tamamında böyle. Hiçbir işçinin işine son vermeyecek. Bir de seçildiği andan itibaren her yere eşit hizmet götürecek. Tabi bir tek yoksul mahalleler hariç, oralarda pozitif ayrımcılık istiyorum. Söz mü başkan? (Kemal Bozkurt söz verdi)

Elbette bir de Ekrem İmamoğlu var. İmamoğlu da hiç ayrım gözetmeyecek, eşit hizmet götürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.