Kılıçdaroğlu'ndan köklü değişim mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan köklü değişim mesajı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkan adaylarıyla buluştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basına kapalı gerçekleştirilen yemekte ''İstanbul İl Başkanımızla da fikir birliğine vardık. Köklü bir değişim gerçekleştireceğiz'' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart seçimlerine CHP'nin adayı olarak girdiği halde seçimi kaybeden belediye başkan adaylarıyla buluştu. Mustafa Sarıgül'ün organize ettiği yemek, Bakırköy Beyti Restoran'da düzenlendi.

Kılıçdaroğlu başkan adaylarını tek tek dinledi, notlar aldı. Kılıçdaroğlu'nun, "Çalışmalarınızı aynı kararlılıkla sürdürün, yarın seçim varmış gibi çalışın'' dediği öğrenildi.
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın yönetim yapısına ilişkin bilgi de veren Kılıçdaroğlu, "İstanbul İl Başkanımızla da fikir birliğine vardık. İstanbul genelinde köklü bir değişim gerçekleştireceğiz'' dedi.
Başkan adaylarının seçimi neden kaybettiklerine ilişkin analizlerini ve gündeme ilişkin görüşlerini de dinleyen Kılıçdaroğlu, "Genel seçimler yaklaşıyor. Halkla hep iç içe olun. Çalışmalarınızı sürdürün. Sağlıklı bir üye ve sağlıklı bir örgüt yapısına kavuşmamız gerekiyor. Bunun için hepimiz çalışacağız'' ifadesini kullandı.
CHP örgütünün görüşlerine daha çok kulak vereceklerini de belirten Kılıçdaroğlu, parti içi demokrasiye ilişkin mesajlar da verdi. Kılıçdaroğlu'nun "Parti içi demokrasi olacak ama fikir ve düşünce birliği de olacak. Seçmenin karşısına tek bir sesle çıkmalıyız'' dedi. Kılıçdaroğlu'nun başkan adaylarına ''Birlik beraberlik içinde olun'' dediği de öğrenildi.
Yemeğe İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.