Koç’tan hem “ziyaret” hem “siyaset”

Koç’tan hem “ziyaret” hem “siyaset”
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Silivri çıkarmasında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yol boyunca vatandaşların da büyük ilgisiyle karşılaşan Koç, aydınlık Türkiye’nin yarınları için tek adresin CHP olduğu yönünde mesaj vermeyi de ihm

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Örgüt Toplantısı’na katılmak üzere ilçemize gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, esnafları ziyaret ederken, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 7’den 77’ye her yaştan Silivrilinin ilgi odağı haline gelen Koç, sempatik tavırlarıyla bu sevgiye karşılık verdi. Koç ziyaretleri esnasında sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlara da Türkiye’nin aydınlık yarınları için “Tek yol CHP iktidarı” formülünü verdi.
İlk durağı Silivri Belediyesi oldu
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç’un Silivri ziyaretindeki ilk adresi Silivri belediye Başkanlığı oldu. Burada bir süre partililer ve Başkan Özcan Işıklar ile sohbet eden, çalışmalar hakkında bilgi alan Koç daha sonra çarşı merkezindeki esnafları ziyaret etti.
Başta CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar olmak üzere, partililerin eşliğinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Koç’a yol boyunca vatandaşlarda büyük sevgi gösterilerinde bulundu. 7’den 77’ye her yaştan Silivrili ile tokalaşan Koç, sempatik tavırlarıyla da dikkat çekti.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, esnaf ziyaretleri esnasında bir ara Zabıta Müdürlüğü ve eski PTT binasının arkasında bulunan alan üzerinde, tarihi dokuya uygun olarak imalatına başlanan ve sonuna yaklaşılan Fuaye ve Sergi Salonu çalışmaları hakkında Koç’u yerinde bilgilendirdi.
Koç, Silivri’de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri esnasında gerçekleştirdiği sohbetlerde de, aydınlık Türkiye için tek yolun CHP iktidarından geçtiği mesajını da vermeyi ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.