Komşu ilçeden ziyaret

Komşu ilçeden ziyaret
CHP Silivri Kadın Kolları, geçtiğimiz gün Büyükçekmece Kadın Kolları’nı parti binasında konuk ettiler. Karşılıklı olarak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Kadın Kolları’nın geçtiğimiz günkü konukları, Büyükçekmece Kadın Kolu Başkanı Dilek Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri oldu. Silivri Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin evsahipliğinde gerçekleşen ziyaretin gündeminde siyasi çalışmalar ve karşılıklı işbirliği yer aldı.
Kaçar: Mutluluk duyduk
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdiği konuşmasında “Bizler çağdaş Türk kadınları olarak, ülkemizin aydınlık geleceği için ele ele vermek, bu uğurda mücadele etmek zorundayız. Bu ziyarette bizlerin birlik ve beraberliğinin bir göstergesidir. Büyükçekmece’den gelen mücadele arkadaşlarımızla birlikte partimizin başarısı için ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Tuğlu: Başarının temelinde kadın var
 Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanı Dilek Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne “hoş geldin” diyerek bir süre sohbet eden CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da, kadınların siyasette ve elde edilen başarılarda tartışılmaz bir yeri olduğuna vurgu yaparak, “Bizlerin başarısındaki en büyük pay hiç şüphe yok ki sizlere ait. Sizlerin çalışkanlığı ve ortaya koyduğu hassasiyetin mücadelemizdeki önemi tartışılmaz. Ben ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonrada siz partili bayanlarımızın bize vermiş olduğu gücün her gün artarak devam edeceğine olan inancımı tekrarlayarak çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.