Mehdi Eker'den Azmi Ekinci'ye destek

Mehdi Eker'den Azmi Ekinci'ye destek
Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve AK Parti Milletvekili Mehdi Eker, Cumhur İttifakı ve AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci'nin seçim faaliyetlerine katılarak Ekinci için destek istedi.

Esenyurt'ta Güneydoğulu hemşerileriyle bir araya gelen AK Parti Milletvekili Mehdi Eker, Cumhur İttifakı Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci için destek istedi. Gün boyu yapılan toplantılara ve seçim çalışmalarına Ekinci ile birlikte katılan Eker, ayrıca Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Gençler Soruyor Başkan Cevaplıyor' programında gençlerle bir araya gelerek onların sorularını cevaplandırdı.

Yıldırım ve Ekinci uyumunu oylarınızla sağlamalısınız

Azmi Ekinci'nin Esenyurtluların oylarıyla inşallah Esenyurt Belediye Başkanı olacağını belirten Mehdi Eker, "Azmi Bey Esenyurt için en uygun belediye başkan adayıdır. Ekinci'yi başkan yapmamız çok önemli. Çünkü Esenyurt 1 milyon nüfusa sahip ve Esenyurt'un yüksek kalitede belediye işlerine ihtiyacı var. Bunun için ilçenin ehil ellerde olması gerekiyor. Bunun yanında bu ihtiyaçların karşılanmasında belediyenin imkan ve sınırlarını aşan konular var. Bu durumda da Büyükşehir Belediyesi devreye girecek. O yüzden Azmi bey için oy kullanırken Büyükşehir'i de düşünmemiz lazım. Uyum içerisinde olması lazım. Eğer uyum içerisinde olmazsa kopukluk olur. Türkiye'de ki en tecrübeli belediye başkan adayı Binali Yıldırım. Yıldırım ve Ekinci İstanbul ve Esenyurt için büyük şans" dedi.

Hemşerilerine terör örgütü PKK'nın bölgeye ve Kürt kökenli vatandaşlara zararları anlatan Eker, terör örgütü destekçilerine destek verilmesi yanılgısına düşmemelerin istedi. Eker, gençlerle yapılan toplantıda onlara büyük şair Necip Fazıl Kısakürek'in dua şiirini okudu.

Biz Esenyurt'ta yaşayanların hepsini kucaklıyoruz

Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci de yaptığı konuşmada, ilçede yaşayan her kesim için projeler hazırladıklarını aktararak, "Esenyurt 10 sene içerisinde nüfusu 300 binden 1 milyona çıkan bir ilçe. Hani birileri diyor ya 'biz Esenyurtluyuz, Esenyurt'un evladıyız. Onun geldiği zamanda ilçenin nüfusu 14 bindi. Ondan sonra gelenler Esenyurtlu değil demek ki. Kendisinden sonra gelenleri  Esenyurtlu saymayan bir zihniyet Esenyurt'un son 10 sene içerisinde almış olduğu 700 bin nüfusa belediye başkanlığı yapabilir mi? Ben ilçenin 170 bin gencini oldukça önemsiyorum. Dışarıda okuyanlarla 200 bin gencimiz var. Bu gençliğin tarihini bilecek ve tarihe yön verecek bir gençlik olması gerekiyor. Ana okuldan başlayan projelerimizle gençliğin donanımlı bir şekilde yetişmesini sağlayacağız. Engelli vatandaşlarımız için de meslek edinme ve çıraklık eğitim merkezleri açacağız. Sadece engelliler için değil tüm gençlerimiz için böyle okullar açacağız. Eğitim sertifikasını bizim verdiğimiz nitelikli gençlik yetiştireceğiz. Biz gençliğimizi sokakta bulmadık, sokağa da atamayız. Hiçbir üniversite okuyan gencimizin dışarıda kalmaması için yurt yapacağız" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.