Meslektaşlarından Tazegül’e tebrik...

Meslektaşlarından Tazegül’e tebrik...
Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Büyükçekmece Şubesi Yönetim Kurulu CHP Büyükçekmece ilçe Başkanlığına seçilen Dursun TAZEGÜL ve Yönetimini kutladılar.

Kısa bir süre önce CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığına seçilen Dursun Tazegül’ü Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Büyükçekmece Şube Başkanı Sever Gökmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe merkezinde ziyarette bulunarak tebrik ettiler.  

 

TAZEGÜLE BAŞARILAR DİLEDİLER.

CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığına seçilen Dursun TAZEGÜL ve Yönetimini kutlamak için Dernek Başkan Server Gökmen ve yönetim kurulu, ilçe temsilcileri ve meslektaşlarla ziyarette bulundular.  

Gökmen; “mesleğimizin ve yerel iktidarın meslektaş ve esnafın sorunlarını hakkında bilgi alışverişinde bulunarak sözlerine şöyle devam etti, “üyemiz meslektaşımız Dursun Tazegül’ün bu göreve seçilmesinden dolayı kendisiyle onur ve gurur duyuyor başarılarının devamını diliyoruz”. Meslek camiası olarak ihtiyaç ve görev verildiği takdirde hazırız olduklarını belirterek, “SGK ya Belediye tarafından yer tahsis edilmesi, siyasette Mali Müşavirlerin yer almasına vurgu yapan Gökmen; Mali Müşavirler Muhasebeciler olarak sorun çıkaran camia değil, sorunların çözümünden yana olan insan ve camia” olduklarını belirterek Meslek taşı olan Tazegüle Çalışmalarında başarılar dilediler.

 

SIRTIMIZDAKİ YÜKÜN AĞIRLIĞINI BİLİYORUZ

Meslektaşlarının bu anlamlı ziyaretinden memnun olduğunu belirten CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül; “CHP iktidarını yerelde korumak, genelde oyunu artırmak için; Örgüt ve Belediye ile Koordineli çalışarak Büyükçekmece’de insanlarımızın insanca yaşanması için ne gerekiyorsa yapacağız. Esnafın, işçinin, memurunu bütün meslek gruplarının sorunlarının çözümü için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin kuşkusu, endişesi olmasın” diyen Tazegül; “CHP olarak sırtımızdaki yükün ağırlığını ve sorumluluğunu fazlasıyla çok iyi biliyoruz. Kimseye hiç bir insana tepeden değil,sorunu bire bir yaşayan gibi çözüm bulmaya çalışacağız” diyerek meslektaşlarına ziyaret için teşekkürlerini iletti.

 

 Haber: Gül Güyük

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.