MHP'de peş peşe istifalar

MHP'de peş peşe istifalar
Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve MHP eski İzmir İl Başkanu Müsavat Dervişoğlu'nun istifasının ardından MHP Hassa ilçe başkanı da partisinden istifa etti
MHP'de referandum öncesi başlayan istifalar, referandum sonrasında da devam ediyor. Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve MHP eski İzmir İl Başkanu Müsavat Dervişoğlu'nun istifasının ardından MHP Hassa İlçe Başkanı Burhan Yavuz ve yönetim kurulu  üyeleri de görevlerinden istifa etti.         

Burhan Yavuz, yaptığı açıklamada, yönetimle birlikte istifa  kararı aldıklarını söyledi.   
 
GEREKÇE GENEL MERKEZ'İN TAVRI      


Başkan Yavuz, MHP Genel Merkezi’nin gösterdiği tutumdan dolayı istifa  kararı aldıklarını belirtti.         

Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşık 15 gün önce gerçekleştirilen  olağan genel kurulla yönetime tek aday olarak katılmış ve yeniden seçilmişlerdi.
 
10 YIL İZMİR İL BAŞKANLIĞI YAPTI


MHP’den ihraç edilen Meral Akşener ile birlikte hareket eden eski İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu da, dün partisinden istifa etmişti. MHP’de 10 yıl İzmir İl Başkanlığı yapan Müsavat Dervişoğlu, referandumdan hemen sonra istifa kararı aldı.



Müsavat Dervişoğlu,yaptığı açıklamada şunmarı söyledi: "İstifamın arkasında yeni bir siyasi bir oluşum aranmasın, bununla ilgili değil. Beni temsil etmeyen bir siyasi yapıda bulunmayı anlamlı görmediğim için ayrıldım. Bu kişisel bir karardır. Geçmişte birlikte mücadele verdiğim arkadaşlarımın da aldığım bu karara saygı göstereceğine inanıyorum. Ülkücüler referandumda yüzde 80’in çok üzerinde ’hayır’ oyu kullanarak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi. MHP’yi yönettiğini zanneden kişiler de ’evet’ oylarından siyaseten pay çıkarmaya çalışıyorlar. Ülkücüler siyasi köle olmadıklarını göstermişlerdir. Umarım ki Türkiye’yi güzel günler beklesin ama onun emarelerini gördüğümüzü de söyleyebilmemiz mümkün değildir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.