MHP İL BAŞKANI AVCILAR TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

MHP İL BAŞKANI AVCILAR TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Avcılar MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Erdal Atağ ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarete, partililerde yoğun katılım gösterdi.
Avcılar MHP İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi alan İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş; “ Bütün ilçe başkanlıklarımızı ziyaret ediyoruz. 4 aydır İl Başkanlığı görevindeyim.  Bu süreçte ilçe teşkilatlarımızı ile geçmiş dört ayın muhasebesini ve bundan sonra yapacaklarımızı, hedeflerimizi ve projelerimizi siz değerli ilçe başkanlarımız yöneticilerimiz ve mahalle başkanlarımız ile istişare etmek için buradayız” dedi.  

Karakaş; Tek rakibimiz AKP ve CHP’dir

MHP olarak önümüzde iki seçim olacak diyen İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş; “Partimizi kendi seçiminden önde görenlerle siyaset yapacağız. Partimizi parlamento’da daha fazla oya sayısı olması adına çalışacağız. Bizim burada ki rakiplerimiz Ak parti ve CHP'dir.  Kendi arkadaşlarımız bizim rakiplerimiz değildir. Hep ortaya çıkıp demokrasi adına ortayı şenlendirenlerdir.  Yolda yürürken çelme takanlarla ve paçandan tutanlar ile yürümeyeceğiz. Bizler koşup hedefe doğru ilerlemeye gideceğiz. MHP'lerin birbirine övgü ile bahsettiği bir teşkilatın oluşmasını istiyoruz. Bir birini itibarsızlaştıran değil, bir birini itibarlandıran, bir birini öve bilen bir teşkilat anlayışını ortaya koyacağız.  Bir birini ötekileştirerek hiç kimse bir başkasının var olduğu yere gelmesine biz göz yummayız. MHP'nin 45 yıllık tarifinde hizmet etmiş, vefa çekmiş, çile çekmiş, mutluluklarında var olmuş, MHP’ye gönül vermiş cesur dava arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı çalışmaları anlattı

İl Başkanına Avcılar  MHP ilçe Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi veren ilçe Başkanı Erdal Atağ, Avcılar'da ki çalışmaları ve projeleri  hakkında bilgi verdi. Atağ  ilçeye  ziyaretinden dolayı İl başkanı Memet Bülent Karataş'a yönetim kurulu adına teşekkür etti.  

HABER/ YAKUP TEZCAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.