MHP İlçe Başkanı Koçak açtı ağzının yumdu gözünü!

MHP İlçe Başkanı Koçak açtı ağzının yumdu gözünü!
Milliyetçi Haeket Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ergün Koçak bir basın açıklaması yaparak gerek Avcılar Belediyesi gerekse Büyükşehir belediyesinin yaptığı, yolsuzlukları ve hataları, yazılı ve görsel basında halkımıza deklare ettik diye konuştu.

  Ergün Koçak açıklamasında şunlara yer verdi:
   14 Mart 2012 tarihinde BengüTürk televizyonunda yayınlanan GÜNÜN RAPORU Programında Milliyetçi  Hareket Partisi Avcılar ilçe teşkilatı olarak, Avcılardaki ve Büyükşehirdeki sorunları gündeme taşıdık. Bu programda Avcılar Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasındaki taşınmazlar sorununa değindik. Avcılar Belediyesi'ne ait Avcılar'ın önemli yerlerinde bulunan taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ele geçirilip,farklı mecralara ve kişilere peşkeş çekildiğini ve bu konuda Büyükşehir Belediyesinin hatası olduğu kadar Avcılar Belediyesinin de hatalı olduğunu söylemiştik.
  Günler geçti 2 şubat 2013 günü Avcılar Belediye Başkanı Sayın Değirmenci 4 mart 2012 tarihinde BengüTürk tv’de ve yerel gazetelerdeki açıklamalarımızı duymamışçasına beyanatta bulundu. Yerel seçim startı verilen bugünlerde bu basın açıklamasını oldukça manidar buluyoruz. Belediye Başkanı Değirmenci ya televizyon izlemiyor ya da gazeteleri okumuyor. Belkide iş güzar basın danışmanları işlerini yapmıyor.
  Muhalefet yapmak görevde ki kimseyi zor durumda bırakmak anlamına gelmez aksine mevcut yöneticiyi doğru yola sevk etmeyi amaçlar. Fakat Sayın Değirmenci Avcılar halkını dinlemediği gibi muhalefeti de dinlemiyor. Bunun en açık örneği 4 mart 2012’de gündeme gelen konunun 2 şubat 2013’de açıklanmasıdır. Milliyetçi Hareket olarak Avcılar Belediyesi'nde ki ve Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzlukları hataları ve ihanetleri halkımıza anlatmaya devam edeceğiz.

   Bir diğer sorumuz ise Sn. Bayram Şenocak’a ;
   Her konuda Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini sunan Sn. Şenocak bu rantçılara da teşekkür edecek mi? Kendisinin adaletini bir pankart ile halkımıza açıklamasını bekliyoruz...
     2014 Yerel seçimlerinde bu kötü gidişata Milliyetçi Hareket Partisi olarak başta yüce Allah’ın izni sonra halkımızın teveccühü ile dur diyeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum