MHP SEÇİM STARTINI GAZİTEPE’DEN VERDİ

MHP SEÇİM STARTINI GAZİTEPE’DEN VERDİ
Silivri MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Belediye Başkan Aday Adayları ile birlikte mahalle ve köy ziyaretlerine başladı. 2014 yerel seçimleri için harekete geçen Silivri MHP seçim startını Gazzitepe’den verdi.
 Silivri MHP İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimlerine yönelik çalışmalarına start verdi. Tüm Mahalle Başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelen İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz,yerel seçimlerle ilgili durum değerlendirmesi yaptı.Mahalle Başkanlarıyla birlikte seçim değerlendirmesinin ardından, Köy ve Mahallelerde ziyaretlere başlayan MHP Silivri İlçe Teşkilatının ilk durağı Gazitetepe Mahallesi oldu. Gazitepe mahalle halkıyla bir araya gelen MHP Silivri İlçe Teşkilatı, 2014 seçimlerinde oldukça iddialı...

MHP ÖĞRETMENLERİ’DE UNUTMADI 
Köy ve Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kaypınar’ı da ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, “Atatürk’ün yansıması olan siz öğretmenlerimizin bugün şeref günüdür” diyerek tüm öğretmenlerin gününü kutladı.Türkyılmaz; “Geleceğimizin güvenceleri olan çocuklarımızı hayata hazırlayan ; bu gencecik insanların birer fidan gibi yeşermesini sağlayan,dünya’nın en kutsal vazifesini fedakarlıklarla icra eden,gelecek nesillerimizin adına umut bağladığımız büyük Atatürk’ün yansıması olan siz öğretmenlerimizin bugün şeref günüdür.

Milli kimliğin oluşmasında, tarih şuurunun özümsenmesinde, millet bilincinin anlaşılması ve yerleşmesinde öğretmenlerin önemli bir işlevi vardır. Öğretmenlerimizin çocuklarımızı ; cesur, bilgili, zeki ve çalışkan bireyler olarak yetiştirme görevlerini bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanmaktayız.Ancak günümüzde öğretmenlerimizin ve dolayısıyla ekonomik problemler altında ezilen, itibar ve saygınlığı her geçen gün zayıflayan bu mesleğin; Türkiye’nin güçlenmesi ve milletimizin ilerlemesi yolunda ne denli katkı sağlayacağı tartışmalı bir konu olarak karşımızdadır. Öğretmenlerimizin, refah ve huzura kavuşacağı günlerin gelmesi dileklerimle; dünya’nın en değerli varlıkları olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar ebediyete intikal etmiş ve bu kutsal görev sırasında şehit düşmüş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anarız.”
Haber/ Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.