MHP Silivri'ye genç aday

MHP Silivri'ye genç aday
6 Aralıkta yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Kongresi öncesi Kan Demirkol ilçe başkalığına aday olduğunu açıkladı.
 6 Aralıkta yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Kongresi öncesi Kan Demirkol ilçe başkalığına aday olduğunu açıkladı.

Dün akşam MHP Silivri İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Parti mensuplarının yanı sıra Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanı Nurullah Arıkan da katıldı. Demirkol’un konuşmasına tezahüratlar ve alkışlarla devam etti.

Ülkü Hareketin her kademesinde görev yaptığını belirten Demirkol “1996 yılında lise son sınıfa devam ediyordum. Derslerimden de biraz geri kalıyordum. Babam bana dedi ki Ocağa git ama ölçülü git kendini bu kadar fazla verme derslerine de çalış. Bir müddet sonra Ülkü Ocakları başkanı oldum. Şu an ki MHP İstanbul il başkanımız Mehmet Bülent Karataş o zaman Ülkü Ocakları Başkanıydı ve görevi bana verdi. Ülkücü harekette ilk görev almam böylelikle olmuş oldu. Kendi dönemimde Ülkü Ocaklarında en genç başkan olma şerefine nail oldum”dedi.

36 yaşındayım ve şimdiye kadar hiçbir siyasi oluşuma meyl etmediğini de belirten Demirkol sözlerini şöyle sürdürdü “Şenol Türkyılmaz başkanımla 4 yıl teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak birlikte görev yaptık.2009 yılında bazı anlaşmazlıklar, siyaseten farklı düşüncelerden dolayı ben görevimden ve yönetim kurulundan istifa ettim.36 yaşındayım,20 yıl boyunca Ülkücü Harekette hiçbir yere sapma yapmadan, hiçbir tarafa göz kırpmadan, hiçbir tarafa meyil etmeden Ülkücü Hareket içerisinde kendi iman ve inancım noktasında hizmet etmeye çalıştım.” 

“Aday olmam noktasında Şenol Türkyılmaz’la Kan Demirkol arasında bir mücadele değildir” diyerek sözlerine devam eden Demirkol “ Bu direkt sizine ilgili bu direkt Silivri ile ilgili Ülkücü hareket ve Memleketle ilgilidir.Ülkücü Hareket, bazı arkadaşlarımızın ifadesiyle “zaten burada kaç kişiyiz, sağdan say 15 kişi soldan say 15 kişi şeklinde tarif edilebilecek, kendimize güvenmeyen, zaten bizden bir şey olmaz, onlar geleceğine bunlar gelsin tarzı bir anlayışla yönetilecek bir teşkilat değildir.Eğer cenabı Allah nasip eder İlçe Başkanlığına seçilirsem tüm teşkilatımla sistemli planlı programlı Ülkücüyü tanıyan Ülkücüyü seven Ülkücüye saygı gösteren vatandaşına saygı gösteren bir anlayışla Ülkücü Hareketi Silivri’de hak ettiği ve olması gereken yere taşıyacağız.Bizim buradaki muradımız Ülkücü hareketi Milletvekili seçimlerinde en fazla oy alan birinci parti haline getirmek,yerel seçimlerde ise Belediyeyi almak.Hani hiç olmazsa bir iki meclis üyesi çıkartalım,başka bir partinin listesine adam verelim .. Bu hesaplar bize göre değil, Bizim muradımız Ülkücü Hareketi Silivri’de olması gereken yere taşımaktır”dedi.

Konuşmanın ardından katılmıcılar Demirkol’a hayırlı olsun dileklerini sundular.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.