MHP'den seçim değerlendirmesi

MHP'den seçim değerlendirmesi
MHP Esenyurt İlçe Teşkilatı Şarova İskender’de partililerle kahvaltılı bir toplantı düzenledi. MHP'lilerin tam kadro katıldığı kahvaltıda Esenyurt’taki yerel seçim süreci değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda konuşan, MHP Esenyurt'dan belediye başkan adayı Halit Özer, "Çok çalıştık ama oylarımız 23 binle sınırlı kaldı" dedi. Özer şöyle konuştu: Öncelikle seçimde görev yapan herkese sonsuz teşekkür ederim. O kadar olumsuz şartlarda adaletsiz bir seçime girdik ki bu konuda bedel ödedik şehit verdik. Seçimi biz kazanamadık ama Esenyurt’ta kazanamadı Esenyurt kaybetti. Seçimi rantçılar kazandı. Seçim kampanyasını belden aşağı oynayanlaroldu  MHP başka partilerle anlaştı Esenyurt’ta seçim ittifakı yaptı gibi kazanmak için her türlü entrikalarçevrildiği bir seçim yarışında MHP genel seçimlerde aldığı oyun çok üzerinde bir oy aldı. Zor bir bölge olmasına rahmen 23 bin oy aldı. MHP ye gönül veren oy veren herekse tşk ediyoruz. 

MHP oy vermeyen Esenyurt’lulara da teşekkür ediyorum. Onlarda tercihlerini kullandılar. Ancak onlardan isteğim oy verdikleri kişileri takip etmeleri oylarına sadık kalınıp kalınmadığını izlemeleri ve verdikleri sözlerin tutulup tutulmadığını takipetmeleri gerekmektedir"

 Ardından söz alan MHP Esenyurt İlçe Başkanı Onur Gül de şu ifadeleri kullandı: "Biliyorsunuz çok zorlu bir seçim sürecinden geçtik ve davanın yetiştirdiği tüm ülkücü camianın sevdiği cengiz abimizi şehit verdik. Bu olay bizi çok üzdü. Daha çok çalışma arzusu ile savaşmamız gerektiğini bizlere gösterdi .

Esenyurt nasıl gelişen bir ilçe olduysa bizlerde yerimizde durmadık elimizden geleni ortaya koyduk gece gündüz demeden çalıştık ve çalışacağız. Esenyurt ‘ta 23 bin oy aldık inanınki seçimin bittiği günden beri mhpEsenyurt kadroları ile beraber aldığımız bu sonucun mahkemesini yapıyoruz. Şimdi buradan herkese sesleniyorum biz görevi aldığımız günden bugüne kadar nasıl çalıştıysak görevimiz bitene kadar üç hilalimizi en üst noktaya çıkaracağız.

Seçimde ufak tefek aksaklıklar yaşadık sandık görevine gelmeyenler, aksamadan geleceğim deyip sabah gelemeyenler oldu. Kimseye zorlama yapmadık sandığa sahip çıkmak gönül işidir ve sizler bu dava için gönlünüzü koydunuz hepinize bu konuda gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı tek tek teşekkür ederim.

Bugün daha güçlü Esenyurtmhp teşkilatı olarak daha fazla çalışmamız gerekiyor. Siz değerli dava arkadaşlarımdan sonuna kadar desteğinizi bekliyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.