MHP'den Silivri CHP'ye ziyaret

MHP'den Silivri CHP'ye ziyaret
CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, geçtiğimiz gün MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Her iki ilçe başkanının da gündeminde zaman zaman siyasette yaşanan seviyesizlikler vardı.

 CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun geçtiğimiz günkü konukları MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve teşkilat mensupları oldu. Türkyılmaz’a iade-i ziyaretinde Teşkilat Başkanı Fatih Kınalı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Afşin Düğencioğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Serap Yılmazer, İlçe Sekreteri Murat Kocaoğlu, MHP Silivri Kadın Kolu Başkanı Gülşen Muratal, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Zafer Yalçın ve Silivri Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Gökhan Taşkın eşlik ettiler.
Başkanların gündeminde “Seviyesiz siyaset” vardı 
 CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz’ın buluşmasında gündemin ana maddesini seviyesiz siyaset oluşturdu. Zaman zaman siyasette seviyenin düştüğüne ve çirkinliklerin yaşandığına dair görüşlerin ortak noktada birleştiği ziyarette, kişisel kavgaların kimseye fayda sağlamayacağı görüşü ağırlık kazandı.
Türkyılmaz: Önemli olan kastını aşmamak
MHP Silivri İlçe Başkanı Türkyılmaz, ziyarette zaman zaman seviyenin düştüğüne dikkat çekerken, siyasette bu tür olayların yaşandığına, ancak kesinlikle tasvip etmediğine vurgu yaptı. Türkyılmaz, “Hepimiz bir mücadelenin içindeyiz. Bu süreçte siyasette maalesef seviye düşmekte. Hepimiz biliyoruz ki siyasetin içinde bu sert üsluplar var. Burada önemli olan kastını aşmamak” dedi.
Tuğlu: Kişisel saldırıların kimseye faydası yok
CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu da, hiçbir zaman seviyenin düşürülmesinden yana olmadığını, kişisel saldırıların kimseye fayda sağlamayacağına dikkat çektiği açıklamalarında şunları kaydetti: “Şenol, çok sevdiğim ve saydığım bir kardeşim. Elbette politika çok zor. Bunu hepimiz biliyor ve yaşıyoruz. Ancak kimi zaman, söylemlerde seviyenin düştüğünü görüyoruz. Ben her zaman seviyeli bir siyasetten yana oldum. Şenol kardeşimle de bu anlamda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Böyle de sürmesini temenni ediyorum. Şunu herkes bilmeli ki, kişisel saldırıların ve çekişmelerin kimseye faydası yok.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.